2011 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Gražiausios palaidinės rinikimai *priminimas*


Taip, tai seniai lauktas skaitytojų konkursas. Iš jo pavadinimo galime spręsti, kad reikės rinkti gražiausią palaidinę, taip ir bus merginos, o gal ir vaikinai (?) siųs savo mylimąsias gražiąsias palaidines, o skaitytojai nuspręs kam atiteks konkurso prizas. Na, jei susidomėjote, o taip turi būti, skaitykite konkurso taisykles.

Konkurso taisyklės

Pirmiausia ką jums reikia daryti:
  1. Iškuisti visą spintą ir surasti gražiausią savo palaidinę.
  2. Ją nufotografuoti. Ant pakabos arba apsirengusios ją. Nepamirškite pridėti lapelį su savo vardu, nes kitaip aš nežinosiu ar palaidinė iš tikrųjų yra jūsų.
  3. Nuotrauką atsiųskite man el. paštu- faypassionBerta@gmail.com iki 01 mėnesio 01 dienos 11:00 valandos.
    Balsavimas

    Kiekvienas iš skaitytojų iš savo kompiuterio galės balsuoti tik vieną kartą. Didelis prašymas- nebalsuokite už save, o geriau už geriausią palaidinę.

    Prizai
    Prizas tikrai nebus kažkoks oho, nes kitokio nesugalvojau tuo labiau nenorėjau leisti pinigų. Todėl pagrindinis prizas- interviu apie madą ir stilių. Antras prizas bus staigmena.

    Primenu dalyvauti gali ir FP skaitytojai ir rašytojai.

Happy New Year!


Štai šiandien. Šiandien mes skaičiuosime sekundes 10, 9, 8, 7.. ir sutiksime naujus metus. Kaip smagu, kad ateis pranašingi 2012 metai ir įvyks ta kažkokių neaiškių mulkių tikima pasaulio pabaiga. Jums mielieji ir ištikimieji FP skaitytojai norėčiau palinkėti visada gyventi pakutine minute- lyg čia tuoj pat bus pasaulio pabaiga. Branginkite ir mylėkite gerus žmones be kurių jūs nebūtumėt šią akimirką pikti ar laimingi. Dar vienas linksmas faktas- tai pirmi FP Naujieji metai. Tikėkimės jie bus gausūs rašytojų, skaitytojų, sekėjų ir žinoma komentatorių. :)) 
 Tai ką belieka pasakyti-





























FP KOMANDA!!!! :)*

Vakar nusprendėte, kad gražiausiai Penelope Cruz atrodo, su suknele nr.2 ir 6.
Abi surinko, po lygiai balsų.



Laimėjo raudonoji suknelė, ir juodoji, kuri primenė "Pusryčus pas Tifani".
Tikiuosi kitą syk, dalyvausit aktyviau. O dabar, pasiūlykite garsenybę, kurios stilių galėčiau aptarti.:)


Martyna

Hairstyle


Nežinai, kaip per Naujus metus susitvarkyti plaukus? Balerinos kuodukas - puiki išeitis, gražu, paprasta, patogu, esant reikalui galėsi be baimės bėgti, nes kuodukas laikysis tvirtai, o plaukai atrodys, vis vien tobulai.



Martyna

Mados žurnalai

Yra įvairių mados žurnalų. Bet kai kurie mums patinka, kai kurie ne. Pakalbėsime apie juos. O tu skaitai mados žurnalus? Žiūri ir varvini seilę kai pamatai modelius su naujaisiais drabužiais? Aš taip. Modeliai su gražiausiais drabužiais! O aš vilkiu savo seną džemperį. Neteisinga. Na, bet užtenka skųstis. Rinkit nuostabiausią mados žurnalą. :)
 

1.Stilius
Lietuviškas žurnalas, bet jame taip pat rašoma apie stilių. Galima pažiūrėti nuostabius drabužius iš naujausių kolekcijų, pamatyti kaip rengiasi žvaigždės ir iš kur gauna drabužius! Bet ne visi straipsniai apie madą. Vis dėl to, galima paskaityt. 











2.Glamour
Šis žurnalas Dieviškas. Nors rankose jo ir neturėjau, visada užeinu į internetinį žurnalą. Čia rašoma apie madą, apie naujausias kolekcijas, apie žiemos madą, apie makiažą ir t.t. žodžiu apie viską kas susiję su mada! 
















3.Vogue
Tai žurnalas taip pat apie viską kas susiję su mada. Apie įvairių dizainerių kolekcijas, apie vakarėlius, apie garsenybes ir t.t. Jeigu visur jau išžiūrėjau, Lietuvoje jis neparduodamas  kaip ir Glamour. Jie parduodami Jungtinėse Valstijose. 




















4.InStyle
Žurnalas apie žvaigždes, apie madas, apie populiariausius stilistus,apie drabužių parduotuves, makiažą ir t.t. Žurnale galima pamatyti mados naujienas, kas madinga dabar ir kaip dažosi bei rengiasi garsenybės. Bei kaip suderinti spalvas, kad atrodytum gražiai. Panašus žurnalas su Vogue ir Glamour.

















5.Real Style

Žinoma žurnalas taip pat apie viską kas vyksta mados pasaulyje. Jeigu nori sužinoti kas madinga, čia yra. Bei jeigu nori sužinoti kaip naudoti makiažą, kad atrodytų stulbinamai, bei yra daug naujienų apie garsenybes. :)

















Na, štai tiek žurnalų. Rinkite nuostabiausią! :)
http://fashionarepassion.blogspot.com/2011/12/penelope-cruz-stilius.html - nepamirštam balsuot, o čia, komentaruose, palikit, apie ką ryt galėčiau rašyti. AČIŪ.


Martyna

2011 m. gruodžio 30 d., penktadienis

AČIŪ

Labas vakaras visiems :)
Nors rašau šiame bloge neilgai, bet jis man labai patinka. Jau sulaukiau kelis komentarus su pagyrimais. Ačiūačiū jums labai :)
Ir toliau stengsiuos jūs dominti savo straipsniais :))))))
Gal pasiūlysite man temų aktualių jums? lauksiu www.formspring.me/agatule

Laimingų naujųjų metų :)
Jūsų naujokė Agata :))))))

Valentino pavasario-vasaros 2012 kolekcija



Valentino mados namai per Paryžiaus mados savaitę (angl. Paris Fashion Week) pristatė naują 2012 metų pavasario-vasaros kolekcija. Kolekcija iš ties žavi. Joje dominuoja įvairios spalvos dažniausia juoda-balta palečių, rečiau raudonos atspalviai, o kartais iš niekur nieko pradeda žygiuoti podiumu pastelinės spalvos. Drabužiai atrodo tokie lengvi, kad papūtus silpnam vėjeliui suknelė pasikels. Kolekcijoje man patiko rankinės galima sakyti ir delninukės, jos mažos, ryškios ir puošnios.  Batai- dažniausiai balti arba juodi atviri sandalai. Kai kurie drabužiai neriniuoti, bet tai atrodo gundančiai ir labai seksualiai. Kolekcijoje galime išvysti ir odinių audinių. Apie makiažą galiu pasakyti, kad šį kart jis nuostabiai natūralus, atrodo, kad makiažą būtų sudariusi tik švytinti oda. Šukuosenos šį kart nerealiai gražios. Tai labai įmantrios pynės kurios išvaizdai suteikia tiek elegancijos ir žaismingumo, tiek seksualumo. Žodžiu šita Velentino kolekcija tikrai nenusivyliau. Na, o dabar pačios paganykite akis! :)

 

Nuostabi raštuota balta suknelė, sandalai, bei balta rankinė ir tu jau vakaro karalienė!











































Dar vienas mane sužavėjęs variantas kreminė spalva taip užburia, o griežtas suknelės kirpimas suteikia moteriai valdžios simbolį, sandalai čia taip pat puikiai tinka prie dirželio, o rankinė puikus aksesuaras.


Man patinka tas suknelės audinys, pats modelis ir žinoma spalva. Balti sandalai atrodo kūl. O rankinė nuostabi taip tokios noriu! Manau šis deriniui ir pačiai merginai neatsispirtų joks vyras ar vaikinas. O kaip atrodo jums? :)











































Romantiška suknelė su dirželiu, auskarai tobulas akcentas išryškinantis merginos pečius ir veidą. Tik basutės žalios nežinau prie ko, juk puikiai tiktų ir baltos.. :?

Itin romantiška  suknelė ir puikūs bateliai. Aksesuaras- auskarai.

Na tai tiek šiandien. Ką manote apie šią Valentino kolekciją? Ar patiko? Jei daugiau norite pamatyti kolekcijos http://www.valentino.com rasite nuotraukas.

O aš taip baigiu straipsnį. Beje kuri suknelė labiausiai prilipo prie širdies?Laukiu komentarų,
xoxo
B. 


p.s. jūsų kortelės skirtuke 'kortelės', su jomis rašyti būtina. :)
                                                      LAUREN CONRAD


Lauren Conrad Style




Jau preitame mini straipsniuke minėjau, kad ji išties madinga, graži persona. Puikiai moka dažytis, daryti šukuosenas ir turi net knygą, kurioje yra daug jos aprangos nuotraukų. Ir daugelis ją žino iš serialo "The Hills" (MTV).


Jos stilius, labai romantiškas, mergaitiškas. Mėgta plaukus nešioti palaidus, šiek tiek pabanguotus, dailiai krintančius, prisega buvusius kirpčiukus šone, arba užsikiša už ausies. 



Daili apranga - Chanel rankinė, sodrios mėlynos spalvos retro stiliaus suknutė, ant liemens juodas, paprastas
diržas, bei juodi aukštakulniai, sprendžiant iš raudono pado, tai louboutinai, tačiau merginos pakeičia kartais juos "balerinkėm" arba paprastais juodais aukštakulniais, pvz., Zara. Ir Lauren labai dailūs akiniai nuo saulės. Puiki spalva.



Gėlėta suknute, juodi aukštakulniai, simple, tačiau gražu. Ir tiko šiai progai, ėjo į vakarėlį, tačiau su tokia suknute, galima eiti ,kad ir į miestą, tereikia simple makiažo ir batelių (balerinkių).


MTV movie avards ir čia vėl Lauren. Apnuoginanti petį suknelė (atkreipkite dėmesį, labai populiaru), ir prie mėlynos suknelės idealiai tinkanys raudoni nagai. Plaukai šiek tiek subanguoti.



Nuostabus kreminės spalvos bateliai ir balta suknelė, puikiai tinkanti prie L. šypsenos :))


O štai ir nuotraukos iš jos knygos.Paprasta, daili apranga. 
Pirmojoje, rožinis švarkelis  atrodo labai mielai, o prie jo derinasi aukštakulniai. Paprasta maikutė ir pakabukas.
Antrojoje, suktunė, sujuosta juodu diržu ir labiausia dėmėsį atkreipiau į batus, nes jie puikūs.
Trečiojoje, panašus variantas, kaip ir pirmojoje, tik po švarkeliu slepiasi daili, bei puošni bliuskutė.


O čia, tereikia tik paprastos juodos maikutės, bei raudono sijono, o rezultatas - puikus. Plaukai papuošti juodu lankeliu su gėlyte (lygtais), tokį reikėtų turėti. Juk tinka visur, ir prie džinsų, ir prie puošnios suknelės.



Labai daili suknelė, tiesiog atgaiva akims. Keletą papuošalų ir mielai surišti plaukai. Tadam! Puikiai atrodo.


Puošniai gali atrodyti ir šortai, su juoda maikute, kuri papuošta iš tos pačios medžiagos padarytomis detalėmis. 

Taigi, šiuo straipsniu, norėjau parodyti ir pasakyti, kad atrodyti puikiai, nereikia įdėti daug pastangų, ypač lengvai vasariškai aprangai. Dažnai, geriau per vakarėlį, pasipuošti kuklesne suknele, negu būti, panaši į tortą, su lizdu ant galvos. Tad, dar turit laiko, pagalvot, ką rengtis Naujųjų metų vakarėliui.
Martyna

LAUKIU KOMENTARŲ/NUOMONIŲ/ATSILIEPIMŲ.

Testukas

Jei galvojate ką šiais matais reikėtų prisižadėti ir koks tai būtų pažadas, štai jums testukas iš žurnalo 'Justė'.

Klausimai:

1.  Sėdi su drauge kavinėje. Laikas apmokėti sąskaitą. Tu:
 

     a) negali rankinėje surasti savo pinginės. :D
     b) svarstai: 'Oho, nemaniau, kad tas šokoladinis pyragas šitiek kainuoja...'.
     c) susimoki ir einate namo, jau nusibodo trintis mieste.

2.  Prieš pasimatymą tu:

    a)  isterikuoji ir nerviniesi, išsigąsti ir galiausiai nusprendi pasimatymą atidėti.
    b) bandai save nuraminti gulėdama vonioje ir valgydama šokoladą.
    c)  išverti visą drabužių spintą, ieškodama ko nors ypatingo.


3. Ką gali pasakyti apie savo drabužius ir daiktus?
    
     a) tu turi daug drabužių ir daiktų, galima sakyti, tavo kambaryje nebėra vietos.
     b) drabužiai amžinai pasilamdę, daiktai visada ne vietoje, kambaryje- chaosas.
     c) viskas idealiai tvarkinga, nes savo kambario priežiūrai skiri daug laiko.


4. Manai, kad diskotekos:

    a) tik laiko švaistymas- daug smagiau surengti vakarėlį namuose.
    b) puikus dalykas, nes galima smagiai pasiausti ir atitrūkti nuo kasdienybės.
    c) šiek tiek nuobodu, nes trūksta žaidimų, užsiėmimų, maisto ar pan.

5. Kaip, tavo nuomone, galima idealiausiai parodyti vaikinui, kad jis patinka?

    a) pakviesti susitikti, atnešti jam saldainių ar pačios gamintą darbelį.
    b) smagiai su juo praleisti laiką, juokauti, bendrauti, sudaryti gerą pirmąjį įspūdį.
    c) merginai nederėtų pirmai pasakoti apie savo jausmus.

6. Kai ateina laikas ruošti namų darbus, tu:

    a) surandi svarbesnių darbų, kuriuos reikia nuveikti: išvesti šunį, pasigaminti valgyt, pavartyti žurnalą ir t.t.
    b) namų darbus darai iš karto, kad paskui daugiau laiko galėtum leisti sau.
    c) namų darbų ruošą derini su laisvalaikiu: šiek tiek pasimokai, šiek tiek pabendrauji su drauge ir vėl pasimokai..

7. Tėtis tau siūlo kartu su juo eiti į žiemos žūklę, tu:

    a) manai, kad tai pati didžiausia nesąmonė, kurią jis galėjo sugalvoti.
    b) nenori, nes nežinai, kuo apsirengti, be to visai neįdomu..
    c) žūklė, ir dar žiemos? Feee... Šalta, nyku ir dar karta šalta.

8. Tavo vaikinas nori pas tave į svečius, tu:

    a) o ne, tau reikia dviejų dienų, kad susitvarkytum savo kambarį.
    b) bandai namuose paslėpti šokolado ir traškučių pėdsakus.
    c) negerai jaustumeisi, jei vaikinas ateitų pas tave į svečius, todėl neketini jo kviesti!


Taškai:



Atsakymai:

7-11 taškų
BŪK DRĄSESNĖ!

Tavo ateinančių metų sąraše pirmąją vietą turi užimti punktas 'Būti drąsesnė ir labiau pasitikėti savimi'. Esi užsisklendusi asmenybė ir nors sakai, kad taip tau gerai, iš tiesų daug ką prarandi. Didžiąją savo laiko dalį praleidi namuose, vengi vakarėlių ir šokių, nes manai, kad tai negerai.. Klysti, smagiai leisti laiką galima ir būryje draugų. Kitais metais perženk savo baimes ir daugiau bendrauk su bendraamžiais!

12-16 taškų
DAUGIAU SAVIKONTROLĖS!

Aha,  regis, pastebėjome, kad esi smagurė lepūnėlė? Kitaip sakant tėvelių numylėtinė ir jie tau leidžia viską, ko tik užsimanai. Pastebėjome, kad tavo valgiaraštį  sudaro daugiausiai šokoladai ir traškučiai, be to, esi šiek tiek egoistė, mėgsti, kad viskas būtų tau ir tau. Taigi kitais metais tau lieka didelė užduotis- kontroliuoti savo norus. Tai reiškia, kad kažko užsinorėjusi turėtum keliskart pagalvoti, ar tau to reikia. Taip pat siūlom valgyti daugiau vaisių, daržovių. Gal net būtų smagu susirasti kokią aktyvią veiklą?!

17-21 taškas
NĖ DIENOS BE TVARKOS!

Ei, tavo kambaryje velnias koją nusilaužtų! Esi aktyvi ir veikli mergina, puiku. Tačiau tos nuobodžios kasdienybės- tvarkos ir švaros- vis tiek negalima pamiršti! Prižadėk sau, kad iškart po Naujųjų iškuopsi savo stalčius, sutvarkysi spintą. Netgi gali pasitarnauti visuomenei: drabužėlius, kurie tau netinka, kam nors padovanok- štai tavo geras naujametinis darbas. :)


Dar kartą kartoju, kad tai testas iš žurnalo 'Justė'. Kaip jums testas? Ar norėtumėte dar tokių? Ką pasižadate kitais metais?

Berta : )






Stebėk ir mokykis

Vos ne visame internete, už kiekvieno kampo (jeigu kibernetinė erdvė tokį turi, xixi) galime rasti įvairių pamokėlių, kaip pasidaryti makiažą. Nuo paprastučio iki Lady Gagiško. Taigi, apie tai aš ir šnekėsiu. Čia išvardinsiu man labiausiai patikusias visažistes ir jų taip tariant channel (kanalus lietuviškai).
Pirmoji bus Michelle Phan. Ji savo karjerą pradėjo youtube.com su šiuo video
Sulaukus daug teigiamų komentarų ji nufilmavo dar vieną video ir taip po truputį ji įsiveržė į aukštumas. Dabar ji dirba visažiste Lancome Paris firmoje ir toliau leidžia nuostabias pamokėles. Tiesa, ji dalina patarimus, kaip išvalyti savo kosmetinius šepetėlius, kaip natūraliai susisukti garbanas ir t.t. Taigi štai jos nuotrauka : (o čia kanalas)
Antroji visažistė : Jessica Harlow. Štai jos kanalas. Taigi, ji neprastesnė visažistė, tik pas ją daugiau video su makiažo pamokėlėm. Šiaip jau net nežinau kur ji dirba, bet irgi, pateikia neblogesnes pamokėles, kaip atrodyti kaip Lady Gaga, vampyre ar pin up girl (beje, apie šį stilių bus straipsnis).
Ir trečia mano mėgiama visažistė : Promise Phan (taip, ji yra Michelle's sesė:))
Na, net nežinau kaip ją apibūdinti. Labai daug makiažo pamokėlių turi, kaip tapti princese. Mažiau turi video su patarimais, bet tai nėra ženklas, jog ji prastesnė, negu mano minėtos visažistės. Štai jos kanalas
Taigi tiek. O kokios jūsų mylymiausios visažistės ? :)

Renkis taip, kad sumažintum trūkumus.

Labai daug merginų pergyvena dėl per didelio svorio, arba atvirkščiai, dėl mažo svorio. O nuo svorio priklauso ir forma. Taigi surinkusi visą informaciją, bėgu ir skubu jums bagelbėti ir papasakoti, kaip paslėpti trūkumus.
1.Pilna (kitaip obuoliukas)
Kai riebalų sluoksnis pasiskirstęs vienodai, tiek ant pilvo, ant šlaunų ir t.t. Labai daug pažįstu šio tipo merginų, bet jos neima į galvą ir gyvena vargo nematydamos. Jeigu nori paslėpti savo trūkumus rinkis laisvai krintančius drabužius, ilgo silueto, vertikalius dryžius, prasegtus švarkus ir iškirptes. Pagelbės ir aukštakulniai (na,mūsų amžiuje gal dar nedrąsu nešioti aukštakulnius, tad manau likime prie mažytės platformos). Puikiai tiks ir platūs diržai, perjuosti per juosmenį, ant laisvesnės palaidinės. Taigi, kad įsivaizduotumėte šią formą :

Na, vaizduojama čia ne taip gerai, bet manau mintį pagavote. :)
O čia drabužių derinys, pritaikytas šiai formai :2. Platūs klubai,siauri pečiai (kitaip kriaušytė)
Man ši forma viena iš geriausių. Man ji atrodo labai moteriškai.Su šia figūra reikia akcentuoti krūtinę, kadangi klubai ir taip platūs. Tinka palaidinės su papūstais petukais ir antpečiais, V formos iškirptės, marškinėliai plačiomis rankovėmis, šalikėliai, skrybelaitės, asimetriško kirpimo tamsūs megztukai. Štai kaip atrodo ši kūno forma:
Aiškiai matyti, jog apatinė dalis gerokai didesnė už viršutinę.
Derinys:

3.Siauri klubai, platūs pečiai (kitaip trikampiukas)
Reikia vizualiai paplatinti klubus. Tiks drabužėliai , kurių viršutinė dalis siauria, prigludusi. Sijonų apačia turi būti platėjanti. Tiks ir įdomaus, kad ir taškuoto rašto kelnės, sijonai paaukštintu liemeniu,diržai juosiami ties klubais, batai ant platformų ar paprasti sportbačiai.
Kūno forma :Derinys :

4.Klubai ir pečiai vienodo dydžio (smėlio laikrodukas)
Mano manymu pati "pačiausia" forma. Turbūt, kad visi moteriški privalumai savo vietose, tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje, o liemuo it širšės (beje, kartais šis figūros tipas ir yra apibūdinamas kaip širšės). Na, o šiai figūrai tinka viskas. NON STOP.Gali eksperimentuoti su visokių spalvų žaismu, įvairių siluetų drabužėliais.
Forma :Derinys:

5.Pilnas liemuo (beveik nesiskiria nuo klubų) (kitaip lentos tipo)
Tinka klostuoti sijonukai, kelnės su didelėmis kišenėmis, taip pat kelnės su pažemintu ar aukštintu liemeniu,platus diržas,švarkeliai su petukais, palaidinukės su raukinukais,U ir V maikučių iškirptės.
Forma:Derinukas :

Taigi kiekviename derinyje bandžiau viską kuo aiškiau išdėstyti, ieškojau tinkamų drabužėlių, žaidžiau su spalvomis kol galiausiai nusprendžiau, kad tai galite išvysti JŪS. Buvo vienas malonumas jums padėti apsispręsti, ką nešioti. Šiuos derinukus, kaip pastebėjot pritaikiau vasarai. Gal norite tokio straipsnio su derinukais žiemai? Jeigu kils neaiškumų, visados kreipkitės per komentarus. Na, o dabar norėčiau paklausti, koks jūsų figūros tipas? :) Ir ar nešiojate panašius drabužius?

Lauren Conrad


Lauren Conrad I thebeautydepartment.com

Duoda puikių patarimų, parodo, kaip pasidaryti simple makiažą, ir tikrai neatrodysi, padauginusi tušo, pudros ar lūpų dažo. Puikiai išmokins, parodys, kaip pasidaryti sudėtingesnio pynimo kasą, susigarbanoti/susibanguoti plaukus.

Galiu pasakyti, jog tai mergaitiškas kampelis. 


O artimiausiu metu, bus straipsnis apiejo stilių. Martyna

DEKUPAŽAS (DECOPAGE) KAS TAI?

Kas tai? tokį klausimą galima išgirsti kasdien. Kodėl? Nes Lietuvoje jis nėra labai paplitęs. Dekupažas tai įvairių daiktų dekoravimas pasinaudojant įvairiomis technikomis. Dekupažuoti galima viską: auskarus, vazas, lėkštes ir net baldus. Dekupažo technikų yra begalybė. Jos visos skirtingos ir savaip nepaprastos.

Dekupažas yra daugumos mergaičių hobis. Dažniausiai jos dekoruoja auskarus, apyrankes ir kitus papuošalus. Dekupažuoti papašuolai yra labai gražūs. Kai kurie dekoruojami kaip senų laikų daiktai, kiti margais ir neįprastais raštais.

Dekupažo priemonės yra gan brangios. Gal todėl, kad jos gana sunkiai pagaminamos ir Lietuvoje jais neprekiaujama kiekvienam kampe.

Esu bandžiusi dekoruoti vazas, lėkštes ir papuošalus. Dabar dažniausiai dekoruoju auskarus. Esu daug jų padariusi ir daug padovanojusi. Štai vienas iš mano darbų:


Tikiuosi sulaukti komentarų ir įvertinimo :)
Agata

TAŠĖS IR RANKINUKAI SU MUMIS.

Štai pradedu antrąjį straipsnį.

Tašės ir rankinukai. Jie visada su mumis kur bebūtume: ar pramogautumėme mieste ar būtume tiesiog prie jūros.
Šiuo metu mieste galime dažnai pamatyti merginas su štai tokio stylio rankinukais.
Jie ištikro yra labai patogūs bei madingi. Tačiau blogai priderinus rankinę prie rūbų, ji gali virsti tikru miesto siaubu.
Kaip žinome rankines dažniausiai deriname prie batų. Tačiau tai nėra būtinybė. Juk gražų daiktą prie visko priderinsi.

Dabar jūs turbūt pagalvojote, kodėl tema TAŠĖS IR RANKINUKAI SU MUMIS
Tašė ir rankinukas yra du visiškai skirtingi daiktai. Kaikurios panelės teigia, kad tai tas pats, tačiau jos labai klysta. Rankinė yra tas daiktas, į kurį dedame piniginę, telefoną, raktus ir kitus būtinus dalykėlius. Tašėje mes nešiojame įvairius daiktus: sportinę aprangą, maudymosi kostiumėlį ir tt. 

Laukite tęsinio :)
mua, Agata