2011 m. gruodžio 30 d., penktadienis

Valentino pavasario-vasaros 2012 kolekcija



Valentino mados namai per Paryžiaus mados savaitę (angl. Paris Fashion Week) pristatė naują 2012 metų pavasario-vasaros kolekcija. Kolekcija iš ties žavi. Joje dominuoja įvairios spalvos dažniausia juoda-balta palečių, rečiau raudonos atspalviai, o kartais iš niekur nieko pradeda žygiuoti podiumu pastelinės spalvos. Drabužiai atrodo tokie lengvi, kad papūtus silpnam vėjeliui suknelė pasikels. Kolekcijoje man patiko rankinės galima sakyti ir delninukės, jos mažos, ryškios ir puošnios.  Batai- dažniausiai balti arba juodi atviri sandalai. Kai kurie drabužiai neriniuoti, bet tai atrodo gundančiai ir labai seksualiai. Kolekcijoje galime išvysti ir odinių audinių. Apie makiažą galiu pasakyti, kad šį kart jis nuostabiai natūralus, atrodo, kad makiažą būtų sudariusi tik švytinti oda. Šukuosenos šį kart nerealiai gražios. Tai labai įmantrios pynės kurios išvaizdai suteikia tiek elegancijos ir žaismingumo, tiek seksualumo. Žodžiu šita Velentino kolekcija tikrai nenusivyliau. Na, o dabar pačios paganykite akis! :)

 

Nuostabi raštuota balta suknelė, sandalai, bei balta rankinė ir tu jau vakaro karalienė!











































Dar vienas mane sužavėjęs variantas kreminė spalva taip užburia, o griežtas suknelės kirpimas suteikia moteriai valdžios simbolį, sandalai čia taip pat puikiai tinka prie dirželio, o rankinė puikus aksesuaras.


Man patinka tas suknelės audinys, pats modelis ir žinoma spalva. Balti sandalai atrodo kūl. O rankinė nuostabi taip tokios noriu! Manau šis deriniui ir pačiai merginai neatsispirtų joks vyras ar vaikinas. O kaip atrodo jums? :)











































Romantiška suknelė su dirželiu, auskarai tobulas akcentas išryškinantis merginos pečius ir veidą. Tik basutės žalios nežinau prie ko, juk puikiai tiktų ir baltos.. :?

Itin romantiška  suknelė ir puikūs bateliai. Aksesuaras- auskarai.

Na tai tiek šiandien. Ką manote apie šią Valentino kolekciją? Ar patiko? Jei daugiau norite pamatyti kolekcijos http://www.valentino.com rasite nuotraukas.

O aš taip baigiu straipsnį. Beje kuri suknelė labiausiai prilipo prie širdies?Laukiu komentarų,
xoxo
B. 


p.s. jūsų kortelės skirtuke 'kortelės', su jomis rašyti būtina. :)

2 komentarai:

Unknown rašė...

Mane labai sužavėjo ši kolekcija. Manau tai viena iš geresnių "Valentino" kolekcijų ;) P.S giriu tave, labai įdomiai pristatei kolekciją. Daugiau tokių straipsnių! :)

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Malonu. :))