2011 m. gruodžio 30 d., penktadienis

Renkis taip, kad sumažintum trūkumus.

Labai daug merginų pergyvena dėl per didelio svorio, arba atvirkščiai, dėl mažo svorio. O nuo svorio priklauso ir forma. Taigi surinkusi visą informaciją, bėgu ir skubu jums bagelbėti ir papasakoti, kaip paslėpti trūkumus.
1.Pilna (kitaip obuoliukas)
Kai riebalų sluoksnis pasiskirstęs vienodai, tiek ant pilvo, ant šlaunų ir t.t. Labai daug pažįstu šio tipo merginų, bet jos neima į galvą ir gyvena vargo nematydamos. Jeigu nori paslėpti savo trūkumus rinkis laisvai krintančius drabužius, ilgo silueto, vertikalius dryžius, prasegtus švarkus ir iškirptes. Pagelbės ir aukštakulniai (na,mūsų amžiuje gal dar nedrąsu nešioti aukštakulnius, tad manau likime prie mažytės platformos). Puikiai tiks ir platūs diržai, perjuosti per juosmenį, ant laisvesnės palaidinės. Taigi, kad įsivaizduotumėte šią formą :

Na, vaizduojama čia ne taip gerai, bet manau mintį pagavote. :)
O čia drabužių derinys, pritaikytas šiai formai :2. Platūs klubai,siauri pečiai (kitaip kriaušytė)
Man ši forma viena iš geriausių. Man ji atrodo labai moteriškai.Su šia figūra reikia akcentuoti krūtinę, kadangi klubai ir taip platūs. Tinka palaidinės su papūstais petukais ir antpečiais, V formos iškirptės, marškinėliai plačiomis rankovėmis, šalikėliai, skrybelaitės, asimetriško kirpimo tamsūs megztukai. Štai kaip atrodo ši kūno forma:
Aiškiai matyti, jog apatinė dalis gerokai didesnė už viršutinę.
Derinys:

3.Siauri klubai, platūs pečiai (kitaip trikampiukas)
Reikia vizualiai paplatinti klubus. Tiks drabužėliai , kurių viršutinė dalis siauria, prigludusi. Sijonų apačia turi būti platėjanti. Tiks ir įdomaus, kad ir taškuoto rašto kelnės, sijonai paaukštintu liemeniu,diržai juosiami ties klubais, batai ant platformų ar paprasti sportbačiai.
Kūno forma :Derinys :

4.Klubai ir pečiai vienodo dydžio (smėlio laikrodukas)
Mano manymu pati "pačiausia" forma. Turbūt, kad visi moteriški privalumai savo vietose, tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje, o liemuo it širšės (beje, kartais šis figūros tipas ir yra apibūdinamas kaip širšės). Na, o šiai figūrai tinka viskas. NON STOP.Gali eksperimentuoti su visokių spalvų žaismu, įvairių siluetų drabužėliais.
Forma :Derinys:

5.Pilnas liemuo (beveik nesiskiria nuo klubų) (kitaip lentos tipo)
Tinka klostuoti sijonukai, kelnės su didelėmis kišenėmis, taip pat kelnės su pažemintu ar aukštintu liemeniu,platus diržas,švarkeliai su petukais, palaidinukės su raukinukais,U ir V maikučių iškirptės.
Forma:Derinukas :

Taigi kiekviename derinyje bandžiau viską kuo aiškiau išdėstyti, ieškojau tinkamų drabužėlių, žaidžiau su spalvomis kol galiausiai nusprendžiau, kad tai galite išvysti JŪS. Buvo vienas malonumas jums padėti apsispręsti, ką nešioti. Šiuos derinukus, kaip pastebėjot pritaikiau vasarai. Gal norite tokio straipsnio su derinukais žiemai? Jeigu kils neaiškumų, visados kreipkitės per komentarus. Na, o dabar norėčiau paklausti, koks jūsų figūros tipas? :) Ir ar nešiojate panašius drabužius?

4 komentarai:

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

LABAI LABAI PATIKO! Daugiau tokių straipsnių! Ir visi deriniai labai gražūs : ))

Martyna Klevinskytė rašė...

smėlio laikrodukas, lyg ir pas mane:D puikus straipsnis, aplamai,tavo straipsniai įdomūs labai.šaunuole:)

http://itsmonika.blogspot.com rašė...

O jau kad išliaupsinot. Paraudonavau :)

Diema rašė...

Patiko:)