2012 m. balandžio 12 d., ketvirtadienis

Pastelinių spalvų paletė 2012 pavasario sezone.

Pavasaris prasidėjo prieš mėnėsį ir keletą dienų, bet pagal orą jis dar nesijaučia taip pat nesijaučia ir mūsų aprangoje. Stebėjau žmones,jų rengimasi ir pastebėjau,kad vis dar dauguma rengiasi tamsiai,lyg prisitaikę gyventi tik žiemą.Nors ir šiokia tokia žiema pavasarį manau reikia rengtis kiek šviesiau ir mesti į šalį juodus,nuobodžius drabužius ir iš spintos traukti šviesius rūbus.O ką manote apie pastelinius?
Kokios tos pastelinės spalvos? Žydinčių vyšnių žiedai,mėtų lapeliai,mūsų mylimi ledai... Orchidėjų žiedai..Pavasario dvelksmas visai šalia mūsų.
Pastelinius rūbus pateikė ir dizaineriai savo kolekcijose,būtent šį pavasarį lyg prisiminę spalvų paletę pavasarį sukūrė nuostabias kolekcijas.Taip pat ir parduotuvių vitrinose išvydome šviesių šortukų ir palaidinių,rankinių..

John Galliano Pavasario 2012  m.kolekcijoje taip pat prisiminė citrusinę (ji šviesesnė ir gaivesnė nei geltona spalva),blukesnę salotinę,žydrą,rožinę,baltą.
Versus,citrusinės spalvos kolekcijoje nenaudojo,tačiau pastebėjau,kad šioje kolekcijoje pasižymėjo žydra,ciano ir balta spalva... Ir taip pat nepagaili juodos. Taip pat įdomūs rūbų modeliai,kažkuo išsiskiriantys.
Christian Dior-kreminės,smėlio spalvos karalystė.Dauguma suknelių kreminės/smėlio spalvos.Taip pat įdomiai papuoštos lyg mozaikomis.Nemažai suknelių yra klostuotų,dėl to man labai patiko,nes kitos suknelės,kostiumėliai lygūs,niekuo neišsiskiriantys,o kai kas nors klostuotas ar įdomiau pasiūtas gražiau žiūrisi ir paįvairina kolekciją.
Diane Von Furstenberg(DVF) pamačiau pirmus "jumpsuit'us",nes nei vienas iš aukščiau išvardintų dizainerių nesukūrė "jumpsuit'ų" 2012 pavasario sezone... Dėl to mane sužavėjo DVF...Taip pat gražūs rūbai.Manau jums reikia pamatyti!





Viktorija <3
Nepykit dėl klaidų..Senai šiaip berašiau;)

1 komentaras:

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Labai patiko straipsnis. Pastelinės spalvos labai gražu, tik va neturiu tokių drabužių. ;/