2012 m. balandžio 13 d., penktadienis

Sveikos, šiandiena šiek tiek sužinosime koks makiažas labiausiai derėtų prie JŪSŲ plaukų spalvos :)
Vienoms patinka raudoni lūpų dažai, kitos su mielu noru renkasi švelniai rožines spalvas...



Ar kada nors susimąstėte, kad geriausias būdas išsirinkti lūpdažio, akių šešėlių spalvas, antakiams skirto pieštuko atspalvius yra tiesiog atsižvelgti į tai, kokią plaukų spalvą nešiojate. Taigi, šiuo straipsniu ir bandysime apžvelgti, kokioms plaukų spalvoms labiausiai tinka vienos ar kitos makiažo spalvos.

Štai blondinės su auksiniu plaukų atspalviu turėtų rinktis šviesesnius pudros atspalvius, rudų atspalvių antakių pieštukus. Joms puikiai tinka žalios spalvos akių vokų šešėliai. Vakariniam makiažui jos gali rinktis smėlio, aukso spalvos atspalvius akių makiažui ir lūpas paryškinti raudonos arba rudos spalvos lūpų dažais.

Blondinės su pelenų spalvos atspalviu gali rinktis smėlio arba rožinį atspalvį turinčią pudrą, taip pat joms puikiai tiks pilkšvos spalvos antakių pieštukas. Akių šešėlių spalva gali būti šviesiai mėlyna, o lūpų dažai rudos arba raudonos spalvos.

Raudonplaukės dailiosios lyties atstovės  šauniai atrodo su šviesių atspalvių pudra, turinčia persiko spalvos atspalvį. Patariama rinktis šviesiai rudą pieštuką antakiams ir žalsvą spalvą akių vokams. Raudonplaukės nepakartojamai atrodo lūpas pasiryškinusios oranžiniai rožiniais lūpų dažais. Reikia pabrėžti, kad jokiu būdu tai neturėtų būti morkų spalva.

Pilkos spalvos plaukų savininkėms puikiai tinka smėlio spalvos pudra. Antakių pieštuko spalva turėtų būti šviesiai ruda arba pilkšva, o štai šešėliai gali būti  šviesiai žali. Lūpų spalva gali būti šviesiai rožinė, tačiau tik ne karamelinė.

Šatenės gali pagražinti savo veidą persiko spalvos pudros atspalviu. Joms taip pat puikiai tinka rudos spalvos antakių pieštukas. Akių vokams labiausiai tiks šviesiai rudos ir žalios spalvos šešėliai. Šatenės taip pat nuostabiai atrodo su šviesių spalvų lūpų dažais.

Brunetės drąsiai gali rinkti visų smėlio spalvos atspalvių pudras. Antakius jos gali pasiryškinti tamsiai pilku arba net juodu pieštuku. Akių vokų spalva labiausiai tinka žaliai melsva. Lūpų dažai gali būti raudono vyno spalvos, tačiau patariama vengti vyšnių spalvos lūpų dažų dėl to, kad ši spalva sendina.

Parengė: Ingrida

2 komentarai:

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Ačiū už straipsnį! Beje tau ateičiai patarimas- straipsnį rašyk viena spalva, geriausiai juoda ir dėk daugiau paveiksliukų. :)

Ingrida... rašė...

Okay :)