2012 m. vasario 25 d., šeštadienis

Pavasario dievaitė


Atrodo dar visai nesenai laukėme pirmojo sniego, Kalėdų. Viskas prabėgo taip greitai, kaip filme. Na ir štai jau tuoj pasirodys pavasaris. Žinoma šį gamtos atgimimo ir naujos meilės mėnesį norime atrodyti stilingai, todėl šiandien jums straipsnis “Pavasario Dievaitė” kurioje aptrsime kas madinga šį sezoną ir kaip pasiruošti būti minėtomis “Pavasario Dievaitėmis”.

Pasteliniai tonai

Pavasario sezoną tikrai neapsiriksite pasirinkę pastelinių spalvų drabužius. Jie dabar karaliauja mados viršūnėse. Pavyzdžiui mados namai Valentino pristatė nuostabią kolekciją su šiomis spalvomis.




 Mandarinų oranžinė spalva

Mandarinų raudona yra viena ryškiausių ir impulsyviausių spalvų, todėl norint patraukti dėmesį patartina rinktis būtent šia spalvą. Žinoma nereiktų persistengti ir nuo galvos iki kojų apsirengti šia spalva- atrodysi kaip mandarinas. Geriau rinkis kelias detales. Mados namai Hermes nustebino savo kolekcijos išradingumu.



Matinis satinas

Labai prabangiai atrodantis audinys. Dažniausiai naudojamos pastelinės spalvos šios medžiagos drabužiams. Jei pasirinksite matinio satino drabužius prabangiam vakarui tikrai nesuklysite.  Čia matote mados namų Sneak Peek modelį ir stulbinantį derinį.



Gėlių raštai

Kaip ir praeitais metais madingi, gal būt vieniems pabodę kitiems dievinami gelių raštai. Labai didelis šio rašto privalumas lengvas derinimas. Nereikia trijų valandų tupėt prie veidrodžio. Gėlių raštai Channel kolekcijoje buvo iš ties nuostabūs.


  Paukščiai

Taip taip. Paukščiai ant drabužių šio sezono topas. Įdomi mados naujiena, tačiau reikia pripažinti kažkas originalaus. Populiariausi paukščiai: gulbės, fazanai ir mažieji kolibriai.



Neoninės spalvos

Tai pastelinių spalvų priešingybė. Atrodo, kad neoninių spalvų šūkis- kuo ryškiau, tuo geriau. Tačiau aš patarčiau neperlenkti lazdos, bet žinoma kas nerizikuoja tas negeria šampano. Todėl jums pačioms spęsti ką ir kaip dėvėti, svarbiausia jums būtų gražu.



 Straipsnis: mano
Deriniai: mano

Berta :)*








2 komentarai:

Vesta rašė...

Labai geras straipsnis :) Turiu pasakyti dievinu gėlių raštus. Pati nieko neturiu, bet labai noriu įsigyti :)

Būčiau labai dėkinga jeigu apsilankytum ir taptum sekėja :)

http://marggrig.blogspot.com/

Unknown rašė...

Nuostabus straipsnis :)