2012 m. vasario 28 d., antradienis

Sveikos,

Kaip laikotės? Tikiuosi viskas gerai, o aš šiandien parašysiu apie kosmetiką . ;] Vienos negalėtų niekur išeiti nepasidažiusios, tačiau tikiuosi tu ne iš tų, nes tai nėra sveika, visos žinome, kad kenkia odai ir su laiku kosmetika gali nepadėti užmaskuoti savo veido... Todėl patariu rinkris "naturalią" kosmetiką, nors ji  nepadarys tokio staigaus, bet trumpalaikio stebuklo, kaip stiprių chemikalų „prifarširuoti“ kremai, tačiau ji palaipsniui ir visam laikui sugrąžina natūralų odos gebėjimą pačiai save saugoti, gydyti ir atsinaujinti :] .

Mes, merginos žinome, kad norint ryškiai pasidažyti akis, reikia makiažą derinti prie aprangos :P . Mados išmintis byloja, kad derinti makiažą su apranga yra didelė klaida. Bet stiliaus taisyklės tam ir yra, jog būtų sulaužytos.

Prie neutralių spalvų drabužių (juodos, baltos, pilkos, smėlio, tamsiai mėlynos) derinkite beveik visas makiažo spalvas. Akivaizdu, kad makiažo atspalviai turi pagražinti, tačiau jūs turite kur kas platesnę atspalvių paletę, su kuriais galite eksperimentuoti, kai vilkite neutralių spalvų drabužius.
Derinkite blizgančius šešėlius ir akių pieštukus su neutraliomis arba papildomomis spalvomis. Kadangi jie paprastai būna neutralių spalvų ir šiek tiek permatomi, jūs taip pat galite derinti blizgančius akių šešėlius su derančios spalvos drabužiais.
Jei derinate akių ar lūpų spalvą prie drabužių, visas likęs makiažas turėtų būti neutralus. Akių makiažo spalvą derindamos prie aprangos, rinkitės blankesnę lūpų spalvą ir nepadauginkite skaistalų, nes galite atrodyti kaip klounas. :D

Tikriausiai esate girdėjusios ir apie mineralinę kosmetiką. Ji gaminama iš gamtinių mineralų, kurie yra išgaunami iš Žemės gelmių. Mineralinės kosmetikos gamybai naudojami mineralai yra labai smulkiai susmulkinti į miltelius, todėl patekę ant odos pasidengia labai tolygiai, o oda atrodo natūraliai. Daugelis pasaulio gydytojų ir dermatologų jau pripažino mineralinę kosmetiką kaip odos priežiūros kosmetiką, nes ją naudojant „serganti“ oda ima akivaizdžiai sveikti: dingsta spuogai, dėmelės, oda tampa lygesnė ir švelnesnė. :)
Tikiuosi Jums patiko šis straipsnis! :]
Simona ;)*

Komentarų nėra: