2012 m. sausio 17 d., antradienis

Nauja savaitė prasidėjo- jau antradienis.... Nieko gero nesitikiu, nes bus loooong loooong week -_- ... Kad Jums savaitė būtų nors kiek lengvesnė, kai ką patarsiu =).

Kaip pradėti dieną? Jau daugelis merginų rašė apie tai ir prigalvojo visokių dalykų, kaip atsikelti gera nuotaika, todėl apie tai nerašysiu... Aš manau, kad svarbiausia  yra pusryčiai... Kad ir kaip nenorėtum valgyt, nors kiek užkąsk - juk pusryčiai, svarbiausias dienos valgis...   Žmonės, kurie valgo pusryčius:
· būna darbingesni.
· geriau koncentruoja dėmesį.
· jų geresnė atmintis.
· jų geresnė nuotaika dieną.
· rečiau būna nutukę.

Darbingumas, dėmesys, atmintis ir nuotaika- svarbu mokykloje. Taigi  geriau valgykit pusryčius ;D .
Toliau, viskas priklausys nuo Tavo nusiteikimo. Sakoma- kaip pasiklosi, taip išmiegosi. Tas pats ir su diena- kaip ją pradėsi, taip ir užbaigsi. Todėl negalvok apie blogus dalykus, kurie dar laukia. Džiaukis dabartimi , o jeigu kas nors ir nutiks- gyvenam ir mokomės =) . Visada patariu nepalikti darbų paskutinei minutei, nes užsikrausi namų darbais ir kitais darbais, paliksi viską vakarui ir nervinsies... Paruošk viską kuo ankščiau, kada gali- juk žinai tą jausmą, kai esi pasilikusi viską vakarui ir taip nesinori nieko daryti...

Vakare atsipalaiduok, nuveik ką nors ką mėgsti: pažiūrėk filmą, paskaityk knygą... Pamiršk visus rūpesčius ir negalvok apie rytojų. Pasistenk gerai išsimiegoti, kad lengviau užmigtum prieš miegą gali pagulėti vonioje ar išgerti arbatos. Tau tai padės pasiruošti naujai dienai be streso =) .

Tikiuosi pasinaudosite patarimais!

Čiau ;*

Simona=)


2 komentarai:

Unknown rašė...

Nu aš tai nieko negaliu valgyti pusryčiams, nes vėliau man būna bloga :P O tai, kad viską padaryti kuo anksčiau - neįmanoma ! Aš kiek stengiuosi, bet laisvo laiko niekada neturiu... O jo tikrai norėčiau :(

Simona rašė...

man irgi panasiai, bet stengiuosi... :)