2012 m. sausio 22 d., sekmadienis

Grožio patarimai!

Sveikos. Atleiskite, kad nerašiau. Gėda man. Bet dabar pasistengsiu sužavėti Jus mano pačios sugalvotais grožio patarimais. Taip, jie tikrai sugalvoti mano pačios. Taigi dabar papasakosiu kaip atrodyti žiemą!

1. Plaukai
Žiemą dėvėk kepurę. Nuo šalto oro plaukai pradeda lūžinėti. Bei kepurė yra puikus aksesuaras kurį gali priderinti prie aprangos! 
Pamaitink plaukus. Prieš plaudama galvą ištepk galiukus aliejumi. Palaikyk maždaug 15 minučių ir tada plauk galvą. Plaukų galiukai bus švelnesni ir neišsišakoję. :)
Išsiplovusi galvą užtepk ant laukų balzamo ir vėliau perskalauk. Plaukai bus švelnesni, mažiau elektrinsis. 
Kartą per savaitę pasidaryk plaukų kaukę. 
Plaukus gali nešioti palaidais. Po kepure atrodo gražiau. Bei šilčiau! :)


2. Makiažas
Naudok neryškų makiažą. Žiemą tai netinka. 
Lūpos. Naudok vazeliną, tai ir gražu ir naudinga. Lūpos neskilinės. Kada nors gali pasitepti blizgiu ar kokiu kitu lūpdažiu kuris suteikia neryškią spalvą. Atrodysi tikrai gražiai.
Akys. Nenaudok ryškių šešėlių. Gali išvis jų nenaudoti. Bet jeigu nori, tuomet geriausia tepkis odos spalvos šešėliais, šviesiai mėlynos arba baltos. Bet per daug neprisitepk. Atrodys negražiai. Tušo taip pat nepadaugink. Žiemą oda šiek tiek pašviesėja, todėl gali truputį pasipudruoti. Bet irgi nepadaugink, nes žiemą daug pudros netinka. :)


3. Nagai ir rankų oda
Nagai neturi būti labai ryškūs. Gali visai nenaudoti nagų lako. Arba tepkis odos spalvos nagų laku arba bespalviu. Jis suteikia žvilgesio nagams. Rankų odai ir nagams kenkia šaltis, todėl būtinai dėvėk pirštines. Dabar daug kas vaikšto su raštuotomis. Tu irgi gali tokias nusipirkti! 

Na, tikiuosi, kad patiko. Iki! Augustė ;*
P.s. Pastebėjau, kad  daug kas nebekelia kortelių. Aš irgi neįkėliau. :DDD
 
 
               

2 komentarai:

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Patiko! Labai smagu, kad viską rašei pati, o ne kopijavai..

anonymous rašė...

Na taip. Rašiau pati, tik kelias mintis pasisėmiau iš žurnalo. Bet tik kelias. ;DDD