2011 m. spalio 25 d., antradienis

Pirmas įspūdis

Turbūt visi žinote, kad pirmas įspūdis labai svarbus bendraujant su žmonėmis, naujoje mokykloje ir t.t., nes dažniausiai, žmogų pamatę ir visai jo nepažinodami nusprendžiame, jis mums patinka ar ne. Susidarome nuomonę ir visą gyvenimą galvojame, kad tas žmogus yra būtent TOKS, kokį mes jį įsivaizdavome: ramų, tylų, padūkusį, linksmą ar dar kokį.. Tačiau išvaizda gali būti apgaulinga. Kaip sakoma, nespręsk apie knygą iš viršelio:). Juk žmogus gali būti visai kitoks, negu manai. Dabar aš taip pat turiu keletą draugių, kurios įsivaizduoja mane tokią kaip pirmą kartą aš pasirodžiau. Todėl supratau, kad labai svarbus yra pirmas įspūdis ir stengiuosi mokytis iš savo klaidų. :)

Kaip susidaryti gerą įspūdį?

Daugelis sako, kad reikia būti savimi. Yra tų, kurie taip nemano ir bando apsimetinėti kuo nors kitu nei iš tikro yra, kol.. Kol jiems atsibosta vaidinti.. Todėl yra gerai visada išlikti savimi, tačiau nenusivilk jeigu kam nors nepatiksi, juk ne visiems pasaulyje privalai patikti, ne visi bus draugiški...

Svarbu pasirodyti draugiška ( kad visi negalvotų, kad esi pilka pelytė ir nedraugiška), linksma (kad su tavimi kiti gerai praleistų laiką), pasitikinti savimi ir turinti savo nuomonę (kad kiti nespręstų už tave ir nelaikytu nemokančia apsispręsti). O visa kita gali spręsti pati.

Tik nepanikuok dėl tokių dalykų kaip akiniai ar kabės... Daug žmonių nešioja akinius dėl mados, o kabės ištiesins dantis ir vėliau būsi labai graži :). Pasistenk nesileisti į apkalbas, kad kiti vėliau neapkalbėtų tavęs ar nepatikėk žmonėms paslapčių su kuriais neseniai susipažinai. Nekreipk dėmesio jeigu kiti sako ką nors blogo apie tave, mokėk apsiginti. 


Simona <3

Komentarų nėra: