2011 m. spalio 24 d., pirmadienis

Koks šias laikais yra pažiūris į madą?

Į madą galima žvelgti iš labai įvairių pozicijų. Vieni žmonės į ją žiūri kaip į meno sritį, kiti- kaip į priemonę išreikšti save, tačiau dauguma į mada žiūri iš paprasčiausios pozicijos- tai tiesiog priemonė pasipuošti, atkreipti kitų žmonių dėmesį. Nedrįsčiau nesutikti nė su vienu požiūriu, juk mada tai ir menas, tai ir priemonė save atskleisti. Šiuos požiūrius netgi galima sujungti į viena mados požiūrį; mada yra menas, kurdami tokį meną žmonės išreiškia save spalvomis, raštais ir kitomis smulkmenomis, o jau po viso to galima tą drabužį apsirengti ir taip atkreipti kitų žmonių dėmesį. Jei žmogus domisi mada, jei jam tai yra aktualu, jis žino, kad mada yra vienas iš svarbiausių dalykų šių laikų jaunimui, o ypač merginoms. Joms svarbu ne vien gražiai atrodyti ir taip atkreipti vaikinų dėmesį, bet svarbu ir tai, kad ką mano jų bendraamžės. Tačiau ne visada gražiai atrodyti reiškia būti graži viduje. Ne visada, bet dažnokai gražios, išsipuošusios, jaunos merginos būna tuščios, banalios ir materialistės, jos vertina tik brangius drabužius, papuošalus ir kitus materialius daiktus.


 Toks menas kaip mada yra išreiškiamas drabužių  dizainu
 Tai puiki savęs išreiškimo priemonė. Gali taip išreikšti   save spalvomis, įvairiomis detalėmis. Pati domiuosi tokiu užsėmimu. Mėgstu daryti lėlėms drabužius,          piešti drabužių modelius. Man patinka mada, todėl ja  
     domiuosi. O kaip Jūs, ar mėgstate madą?
   Koks Jūsų požiūris į ją? :)
   Ką manote apie žmones kurie yra pasiruošę dėl mados daryti gana beprotiškus dalykus pvz,; 
nusiskusti galvą plikai, nešioti suplėšytus drabužius, bei darytis labai darytis labai ryškų makiažą.
Aš manau, kad jei tai yra proto ribose ir tai tam žmogui yra priimtina, tai tegul tai tas žmogus ir daro, tačiau dažnai būna taip, kad naujas įvaizdis pakeičia senąjį žmonų.
Norėjimas tapti kažkuo kitu pakeičia tikrąjį jau mums senai pažįstamą ir mylimą asmenybę
Jau šiek tiek nukrypome nuo mūsų temos, taigi- koks šias laikais yra požiūris į madą?
Jeigu turite nuomonių lauksiu jų komentaruose. Kaip manote, ar svarbi mada mums yra šiandien?
Taigi lauksiu Jūsų atsakymų ir šįvakar tiek :)
      Ačiū už dėmesį. AUGUSTĖ M. <3  IKI <3

Komentarų nėra: