2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Makiažas



Kiekvienai merginai makiažas yra svarbi dalis. Kai kurios be makiažo net neišeina iš namų. Makiažas priklauso nuo apsirengimo stiliaus. Jeigu rengiesi šviesiais, paprastais drabužiais, į ryškius akių šešėlius ir į raudoną lūpdažį net nežiūrėk. O jeigu esi apsirengusi ryškios spalvos palaidine ar suknele, bespalvį nagų laką ir bespalvį lūpų blizgį verčiau palik. Makiažą reikia derinti prie tavo aprangos spalvų. Dabar pamatysi kaip pasidaryti gražų makiažą, ir prie kokios aprangos jis tiktų. :) 
Natūralus makiažas

Šis makiažas yra neryškus. Jis netiktų vakarėliui, bet taip labai gražiai atrodytum mokykloje, ar iškyloje į gamtą. Taip pat, jis labai tinka prie šviesių, bet neryškių drabužių.



Rudeninis makiažas
 
Dabar ruduo. Į miestą netiktų išeiti su ryškiu rožiniu lūpdažiu ir ryškiais akių šešėliais. Toks ryškus makiažas šiuo metų laiku tik vakarėliams. Taigi. Rudeninis makiažas. Tikrai primena rudenį. Čia karaliauja ruda spalva. Taigi prie tokio makiažo renkis rudai. Tuomet atrodysi nuostabiai. :) 

 Šventinis makiažas
Artėja tavo draugės gimtadienis? Ji tave pakvietė? Tau puikiai tiks toks makiažas. Jis nėra skirtas eiti į klubą, bet tikrai tiks į šventę. Prie tokio makiažo tau tiktų nelabai ryški suknelė vos siekianti kelius. Na ji neturi būti visai neryški. Bet ir ne kaip automobilio šviesa naktį. :)
Makiažas toms, kurios nešioja akinius.

Tu nešioji akinius ir dėl to nesidažai, nes joks makiažas neatrodo gražiai prie jų? Pažiūrėk video ir pamatysi, kad jeigu su akinukais, tai dar nereiškia, kad dažytis negali. O drabužiai prie šio makiažo manau gali būti bet kokie. 

Klubinis makiažas
 
Štai atėjo eilė ir ryškiam makiažui. Beje, šitaip pasidažiusi Katy Perry filmavosi klipe "Last friday night". Šis makiažas daugiausia dėmesio skiria akims. Štai prie šio makiažo tinka ryškūs drabužiai. Gali apsirengti kaip Katy Perry! :)
Iki! <3

 

Komentarų nėra: