2011 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Šukuosenos

Šiandien sugalvojau tokią nelabai įprastą temą- šukuosenos. Taigi parodysiu Jums mano manymu, šventiškiausias šukuosenos. Žinoma, nepamiršime ir paprastų, kurios tinka eiti į mokyklą ir nors truputį pakeičia įvaizdį.

1. Grifka- tinka tikrai nevisoms. Tai gana paprasta šukuosena, tinka eiti į mokyklą, nors galima ir  į kokią šventę, gražiau atrodytų , jeigu truputį pasisuktum plaukus ar pačią grifką.





2. Surišti plaukai. Tai viena iš paprasčiausių šukuosenų, tinkanti beveik visur, be veik visoms. Norit pavyginti šią šukuoseną gali susipiršti ne su gumyte, o su plaukais, kaip paveikslėlyje.













3.Kuodai. Šiuo metu kuodai labai populiarūs bei "atnaujinti" . Dabar juos darosi įvairiai- paprastai susiriša, susismeigia su segtukais, tam tikra žodžio prasme "suvelia".














4. Supinta kasa. Ši šukuosena taip pat "atnaujinta", dabar ją darosi visaip- pinasi ant šono, susipina sruogelę ar visus plaukus.

















5. Garbanoti plaukai.   Tai populiari šukuosena, vienoms gražu, kitoms pabodę, tačiau visada atsiras merginų kurios garbanomis pasipuoš šventėje.
















Tikiuosi patiko!

Iki pasimatymo!

Simona 
















                                                                  

Komentarų nėra: