2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Stilius pagal žvaigždes

Kiek pasaulyje žvaigždžių į kurias norėtume būti panašios? Turbūt daug... Vienos alpsta dėl atlikėjų tokių kaip Justinas, kitos dėl aktorių tokių kaip Robertas Patisonas ar žvaigždžių iš "Vampyrų Dienoraščių" . Tačiau žvaigždės turi įtakos ir mūsų stiliui. 
Pavyzdžiui - Lady Gaga. Ši atlikėja pagarsėjusi ne tik balsu, bet skandalais ir STILIUMI. Daugelis paauglių, kuriems patinka ši atlikėja dėvi panašius drabužius, seka naujienas, darosi tokias pačias šukuosenas ar taip pat dažosi plaukus, turi panašias tatuiruotes. Ir tokių gerbėjų daug, kaip ir žvaigždžių. Visi gerbėjai stengiasi būti panašūs į savo mylimas žvaigždes.


Man asmeniškai teko taip pat alpti dėl žvaigždės, į kurią norėjau  būti panaši. Visko būna, tačiau viskas ir su laiku praeina. O Jums?

Yra žmonių, kurie žvaigždes laiko savo idealais. Arba tie, kurie labai daug svajoja.. Pavyzdžiui labai nori kažkada ją sutikti ir pnš. Man ir taip yra buvę ;D . Tačiau dažniausiai taip būna, kad po kiek laiko pradedi nebemėgti kadaise mėgstamiausių dainininkų. Kaip ir dabar yra žmonių, kurie mėgsta Justiną, kurie jo nekenčia. Kitiems galbūt atrodo, kaip jie gali jo nemėgti ir pnš. Tačiau tokia nuomonė..

Šiam kartui užteks.

<3 IKI!

SIMONA