2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Įvairūs aprangų stiliai

Kai žiūrime ką rengsimės kitą dieną, atrodo tai tiesiog drabužiai derantys vienas prie kito. Bet tai irgi yra apranga. Tai yra TAVO stilius. Juk dažniausiai rengiesi panašiai, ar ne? Aprangų stilių yra visokių. Taigi šiandien apie juos ir pakalbėsime. Išsirinkite sau gražiausią! :) 




Kibergotai
Aš tiesą sakant, niekada gyvai nemačiau kibergotų. Bet internete galima rasti labai daug jų nuotraukų. Jų aprangos labai dažnai būna spalvotos. Spalvotais dredais tampa gražūs, natūralūs plaukai. Batai apkarstyti didžiulėmis metalinėmis sagtimis, ilgi. Drabužiai įvairūs. Pvz: kai kurie kibergotai rengiasi drabužiais su labai daug spalvų. O kiti rengiasi juodai,baltai ar pilkai.     



Harajuku

Tokiu stiliumi besirengiančių paauglių daugiausia galima sutikti Japonijoje. Tokia apranga yra labai spalvota. Ant palaidinių dažnai būna nupieštas koks nors personažas. Ant kaklo nešioja didžiulius karolius arba kokius nors pakabukus. Šukuosena yra paprasta. Tik su labai daug kaspinėlių ir segtukų. Lietuvoje tokia apranga neįprasta, bet jeigu nori iš visų išsiskirti, gali taip apsirengti. 




Hip hop stilius
Tokiu stiliumi rengiasi ir merginos ir vaikinai. Apranga: apsmukę džinsai, laisva palaidinė, sportbačiai, "Full cap". Taip apsirengę žmonės eina per miestą, vaikšto namuose, ir eina į šokių studiją. Taip rengtis tikrai gali ir tu, jeigu tau patinka. O susirasti drabužius labai lengva!



Neutralus stilius
Toks stilius man yra gražiausias. Merginos rengiasi patogiais, bet ir gražiais, puikiai suderintais drabužiais. Tai gali būti suknelė su gėlėmis ir patogūs, be kulnų bateliai. Arba laisvas sijonas ir palaidinė. Šiam stiliui atitinka labai daug drabužių derinių! :)








   Romantinis stilius


Tai moteriškas stilius. Pabrėžiantis moters grožį. Pasirinkus tokį stilių nepamirškite, kad jis labai tinka poilsiui, šventėms. Bet į mokyklą ar į darbo susitikimą reikia pamiršti šiuos drabužius.






Bohemiškas stilius

Bohemišką įvaizdį, paprastai renkasi ryškios, kūrybingos merginos. Tai lengvi, plevėsuojantys audiniai, gėlėti raštai, kimono rankovės ir t.t.


Prancūzų stilius

Natūralumas ir žavesys, elegancija bei moteriškumas. Štai taip atpažinti tokį stilių. Jis suderinamas lengvai: spalvų paletė juoda, ruda, balta bei kitos neutralios spalvos, dera ryškūs akcentai (raudonas lūpdažis, raudoni bateliai), sijonai, vos dengiantys kelius, šilko palaidinės, futliaro formos suknelės, klasikiniai paltai. Svarbios aprangos detalės - šalikai, skrybėlės, beretės, akiniai nuo saulės. 

Dalykinis stilius


Šis aprangos stilius visų pirma yra skirtas darbui bei verslo susitikimams. Tinkamai parinkta dalykinė apranga sukuria kompetetingumo, tvarkingumo, rimtumo, solidumo įspūdį, sukelia pasitikėjimą.




Manau, kad užteks.

Iki! <3333 
  
P.s. Jeigu kas ne taip, į komentarus! :))  





4 komentarai:

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Tikrai įdomu, bet čia išvardinti ne visi stiliai, manau galėtum sukurti antrą dalį šio straipsnio apie stilius (:

anonymous rašė...

Gerai , Berta. Sukursiu. :)

Vaiva rašė...

Man taip pat labiausiai patinka neutralus stilius, jie patys patogiausi bei gražiausi. bet niekada nenešiočiau kibergotų stiliaus drabužiu, man asmeniškai ne prie širdies :DDDDD

anonymous rašė...

Joo. Ir man. :D