2011 m. spalio 30 d., sekmadienis


Labas! Šiandien pakalbėsim apie filmus ir apie gražuolius aktorius!
Kartais žiūrime filmus vien dėl to, kad paskaičiusios kas ten vaidins pamatome nuostabų aktorių. Kartais tie filmai būna visai neįdomūs, bet tau nesvarbu. Taigi, pradėkim! :))

Saulėlydis, Robert Pattinson 

Šiame filme jis vaidina gražuolį vampyrą Edvardą įsimylėjusį niekuo nedėtą merginą Belą. Filmas yra labai gražus, romantiškas, bet yra ir siaubo scenų. Šitą filmą pamačiusi aš pati juo susižavėjau.

Never say never, Justin bieber

Nesu dėl jo išprotėjus, bet sutinku, kad jis talentingas bei gražus. O filmas gali sugraudinti. Šis filmas yra apie jo gyvenimą.







Vėl septyniolikos, Zac Efron

Jis- gražuolis. Štai ką sakiau pamačiusi filmo seansą. Pačio filmo nemačiau. Bet aprašymą suradau.
Maikas Odonelis mokyklos laikais turėjo viską, ko gali pavydėti kiekvienas jaunuolis. Viso to jis atsisako dėl savo merginos Skarlet, kuri nuo jo laukiasi vaikelio...
Dabar, praėjus 20-čiai metų, tobulu vyru ar tėvu Maiko nepavadintų niekas – ypač žmona ir vaikai. Viskas pasikeičia, kai Maikas supranta, kad likimas duoda antrą šansą – vieną rytą jis atsibunda ne kaip pagyvenęs nusivylęs diedas, bet kaip tobulo kūno 17-metis!

Ponas ir ponia Smitai, Brad Pitt

Stiprus, gražus, drąsus. Svajonių vyras! Ar ne? Štai filmo aprašymas. Siūlau žiūrėti ir dėl to, kad matysite jį, bet ir dėl to, kad filmas labai įdomus. 
Bradas Pittas prieš Angelina Jolie. Angelina Jolie prieš Bradą Pittą. Jie yra vyras ir žmona. Jiems nesiseka šeimyninis gyvenimas ir santuoka gali greitai sugriūti. Tačiau jie abu slepia vienas nuo kito siaubingas paslaptis. Ponas Smitas yra samdomas žudikas ir turi užduotį išsiųsti anapilin ponią Smit, kuri savo ruožtu taip pat dirba samdoma žudike ir gavo nurodymą susidoroti su mylimuoju vyru. 

Terminatorius, Arnold Schwarzenegger

Nors Arnoldui 64 metai, jis nepraranda savo grožio. O štai čia filmo "Terminatorius" aprašymas.
Robotas Kyborgas pavadintas Terminatoriumi yra atsiunčiamas iš ateities į 1984-uosius, kad nužudyti Sarą Connor, kurios tuo metu dar negimęs sūnus ateityje ves žmonių rasę į pergalę prieš mašinas.
Jei Terminatoriui pasiseks, žmonija bus pasmerkta. Saros vienintelė viltis yra karys, kuris atsekė Terminatoriu iš ateities. Žmonijos likimas priklausys nuo to, kuris iš jų ras Sarą pirmasis...


 Daugiau filmų nebe atsimenu. Pažiūrėkit bent vieną iš šių filmų, jie visi puikūs. :))

Iki!


AUGUSTĖ V. <3
 
 


 







2 komentarai:

fashionareyoupassion.blogspot.com Auguste rašė...

Man patiko! <3

Simona rašė...

straipsnis patiko :)keleta is siu flmu esu maciusi, taip pat patariu pasiziureti.