2012 m. balandžio 7 d., šeštadienis



Sveiki. Labai atsiprašau, kad ilgai nerašiau, matot nebuvo laiko ir taip nelabai norėjosi rašyti. Tad dabar bandysiu Jums atsilyginti su kaupu. Skaitom : )

Šį sezoną dizainerių kolekcijose galime išvysti vis daugiau ryškesniu spalvų: oranžinę, fuksijų, raudoną, mėlyną. Bet ne visą laiką, mes žiūrime dizaineriu kurtas kolekcijas, o tiesiog permetame akimis gatvės madas.Turbūt būtu sunku nepastebėti, kad šiais metais labai išpopuliarėjo mėtinė spalva. Nors ši spalva, labai retai atsiranda dizainerių kolekcijose,  jos daug gatvės deriniuose. Ją galima lengvai priderinti prie pastelinių drabužių ansamblio, todėl, kad nėra tokia ryški, išsišokanti.

Kad ir ką besakytumėt, ši spalva šio sezono karalienė, tad nebijokit jos ir įsileiskit ją į savo spintas. Bent man, ji simbolizuoja lengvumą ir kažkodėl tai primena vasarą : ) O dabar laikas nuotraukoms.







Na, o kad nebūtu taip nuobodu sugalvojau sukurt savo derinį:


Šis derinys labiau vasariškas. Mėtinės spalvos maikutė "sukišta" į džinsinius šortus. Laisvi bateliai leidžiantis lengvai judėti ir kuprinė. O papuošimui pakabukas "raktas", žiedas ir aukso spalvos apyrankė. 

Tai tiek :) 

------------------------

Norėjau dar pasakyti, kad apklausoje dalyvavo 4 žmonės. Apibendrinus rezultatus jie visai nieko :)
Padariau išvadas, kad prie straipsnio temos beveik nieko nekalbėjus eisiu greičiau, o daugiausia rašysiu apie madą, priežiūros daiktus, muziką, filmus ir kitų nepamenų :DDD 

Ačiū, kad dalyvavot apklausoje ;)

2 komentarai:

Unknown rašė...

Geras - užsinorėjau mėtinio saldainiuko :D Išties graži spalva - reiks įsigyti kokį daikčiuką.

Unknown rašė...

Tai jau tikrai :)