2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

Filmai šeštadieniui



Sveiki! Kaip šeštadienis? Man tai neblogai, bet galėjo būt ir geresnis. Sėdžiu namie ir kimarinu prie kompiuterio. Galiu pasigirti tuo, kad nuo ryto buvau turguje. Apžiūrėjom, bet nieko neradau sau. Ohh, gaila... :(  Apie mane užteks šnekėti ir turbūt laikas būtu pristatyti straipsnį! 

Turbūt daugelis skaitytojų vakarus praleidžia prie televizoriaus ekrano, žiūrėdami šeštadienio filmą. Ne visiems jie patinka, nes dažniausiai rodomi yra filmukai. O juk mes nebe maži vaikai ir norim romantikos, nuotykių, siaubo ir t.t. Tad pagalvojau, kad būtu smagu jei šiandien parašyčiau apie filmus. Ir ne apie bet kokius, o apie romantinius. Turiu Jums keletą pasiūlymų šiam vakarui! :)

A little bit of heaven / Gabalėlis dangaus


Gabalėlis dangaus - romantinė komedija apie merginą, kuri sužino, kad serga vežiu ir įsimyli savo gydytoją. Mergina netiki meilę, bet sutikus simpatišką gydytoją jį įsimyli. Jai diagnozuojamas vėžys, tačiau mergina nepalūžta ir džiaugiasi paskutinėmis savo dienomis su artimais žmonėmis.

Mano nuomonė: jei atvirai šį filmą žiūrėjau senai. Bet žinokit, patiko. Toks lengvas, su nuspėjamu scenarijumi, bet įdomus. Tos visos merginos išgyventos dienos, tiesiog stebina, kaip ji nepalūžta ir vis tiek sugeba džiaugtis kiekviena minute. Tas lengvas bendravimas su žmonėmis ir visą kitą, tikrai atrodo nuoširdu. O dar kelios juokingos vietos, tikrai leido nusišypsoti ar net nusijuokti. Jei pasirinksit šį filmą šeštadieniui, tikrai nesuklysit. :)




A Princess for christmas / Princesė kalėdoms


Tolimu giminiu kvietimu, jauna moteris, kartu su savo dukterėčia ir sūnėnu keliauja švęsti Kalėdų į vieną Europos pilį, kur ji nesąmoningai patenka į veržlus Princo meilės pinkles...

Mano nuomonė: šio filmo negalėčiau įvardinti kaip labai jau įdomaus. Peržiūrėjom su sese bei mama. bet nelikom labai jau sužavėtos. Eilinis romantinis filmas. Gaila, kad nebuvo vietų iš ko pasijuokti ar nusišypsoti, nes jei atvirai, tai scenarijus lygiai toks pats, įsimyli, išsiskiria, vėl kartu. Bet meluočiau sakydama, kad jo neverta žiūrėti. Pabaiga buvo įdomi, nes ji išvažiavo. O ar sugrįžo pamatysit peržiūrėję :) 




Monte Carlo /  Monte Karlas


Trys jaunos ir nuotykių ištroškusios merginos – Grace (akt. Selena Gomez), Meg (akt. Leighton Meester) ir Emma (akt. Katie Cassidy) išsiruošia į Paryžių. Deja, kruopščiai planuota kelionė pasirodo esanti didelis nusivylimas. Išvargintos nemalonių kelionės įspūdžių merginos atsiduria prabangaus penkių žvaigždučių viešbučio hole, kuriame Grace palaikoma turtinga paveldėtoja. Prieš atskleidžiant savo tikrąsias tapatybes, merginos mėgaujasi neregėta prabanga, paparacių dėmesiu, apsimeta aukštuomenės atsovėmis ir vyksta atostogauti į svajonių miestą – Monte Karlą, kuriame merginų laukia didžiausi nuotykiai. Netikėtai dingus milijono dolerių vertės prabangiam vėriniui, Grace, Meg ir Emma priverstos žūtbūt jį rasti, o tai nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti.

Mano nuomonė: man labai patiko šis filmas. Jame buvo visko. O dar ta neeilinė istorija, iš vis labai sudomino. Girdėjau, kad daugumai patiko šis filmas (iš komentavusių), tai tikiuosi ir Jums patiks :)


Beastly / Pabaisa


Septyniolikmetis Kailas yra išlepintas, arogantiškas ir paviršutiniškas mokyklos gražuoliukas. Įtikėjęs savo puikybe, Kailas kitų arba išvis nepastebi, arba šie tampa negailestingų jo pašaipų objektais. Kartą, savo nelaimei, naujuoju pažeminimo taikiniu jis pasirenka Kendrą – moksleive apsimetusią raganą. Ši nusprendžia Kailą pamokyti – paversti jo išorę tokia bjauria, koks yra jo vidus.

Tapęs neįtikėtinai baisiu Kailas turi tik vienerius metus rasti tą, kuri galėtų jį pamilti, nepaisydama bjaurios jo išorės, antraip jis amžiams liks pabaisa.

Vienintele Kailo viltimi tampa tyli klasiokė Lindy, kurios jis anksčiau net nepastebėdavo.

Ar ji galėtų pamilti baisųjį Kailą ir panaikinti kerus? Ar Kailas dar kada nors bus toks koks buvęs? Ar jis norės būti toks, koks buvęs?

Mano nuomonė: labai, labai, labai patiko šis filmas. Toks paprastas ir lengvas. Nė nesitikėjau, kad pabaigoje taip gali atsitikti, juk visos rožės jau buvo sužydėjusios... Galiu pasakyt, kad šis filmas geriausias iš mano matytu, ir rekomenduoju jį nemačiusiems :)



Zookeeper / Zoologijos sodo prižiūrėtojas


Franklino zoologijos sodo gyventojai be proto myli savo prižiūrėtoją Grifiną. Tačiau vieną dieną Grifinas suvokia, jog jam mielesnė liūtės, o ne moters, draugija. Taigi, šansai rasti gyvenimo draugę menki. Ypač turint omenyje nevykusią patirtį romantinių santykių srityje - prieš keletą metų Grifino mergina Stefani (akt. Leslie Bibb) paliko jį tą pačią akimirką, kai jis, įveikęs drovumą, pasipiršo. Neigiamo Stefani atsakymo priežastis buvo mažas Grifino atlyginimas ir dėmesio nevertas zoologijos prižiūrėtojo darbas. Tad Grifinas nusprendžia mesti darbą ir pasiieškoti užsiėmimo, kuris moterų akyse daug patrauklesnis. Pavyzdžiui, prekyba prabangiais automobiliais. Kodėl Grifinas, keletą metų po išsiskyrimo su mergina tyliai lindėjęs zoologijos sode, netikėtai apsisprendžia viską mesti? Priežastis paprasta: jo horizonte vėl pasirodė Stefani. Šįkart Grifinas nenusiteikęs pralaimėti. Panikos apimti gyvūnai nusprendžia, jog atėjo laikas sulaužyti tylos įžadus ir atskleisti didžiąją paslaptį: jie moka kalbėti! Bijodami prarasti Grifiną, gyvūnai imasi sudėtingos užduoties - išmokyti prižiūrėtoją bendravimo su moterimis paslapčių. Liūtai jam pataria būti agresyviam, varlės - papūsti žandus, lokiai moko atrasti „vidinį lokį". Grifinas taip įsijaučia, jog brolio vestuvių repeticijoje paseka vilkų patarimu ir „pažymi teritoriją" ties kambarinės gėlės vazonu. „Zoologijos sodo prižiūrėtojas" - tobulas receptas vasaros vakarui: truputis romantikos, šiek tiek veiksmo ir kalbantys gyvūnai. Visa tai pagardinta didele sauja juoko.

Mano nuomonė: šis filmas irgi labai įdomus. Toks neeilinis... Labai patiko, kad gyvūnai atrodė tikrai tikroviškai ir tai netrukdė žiūrėti filmo. O dar tas storulis vyras, koks juokingas (bent man). Rekomenduoju pažiūrėti, ir pamatyti kas įvyks šio filmo metu :)


Kaip ir viskas šiandienai. Manau, kad filmai tikrai geri ir tikiuosi, kad bent vieną iš jų peržiūrėsit :) 

P.S gal dar šiandien parašysiu.
P.S.S neprižadu :D


Komentarų nėra: