2012 m. sausio 5 d., ketvirtadienis



Sveikos!

Pakalbėsime apie madą ;]. Taigi, tikriausiai žinote, kad dryžiai baigia išnykti iš mados, o karaliauja- taškeliai! Spalvoti, maži, taip pat ir leopardo kailio  taškai :) . Panašu, kad šiais metais taškelius matysime ne tik ant drabužių, bet ir and batelių, nagų, rankinių... Kaip Jums tai ?

Merginos, norinčios atrodyti ryškiai bei būti pastebėtos nevengia pasirinkti įmantrių raštų. Jie gali priminti karštas tropikų džiungles su ten skrajojančiais įspūdingais drugiais ar savanose besiganančiais zebrais... Tačiau neverta nuo galvos iki kojų apsirengti raštais, tačiau viena ar kelios išskirtinės detalės gali traukti praeivių dėmesį, pagyvinti drabužių derinį bei nukelti mus į atokiausius žemės kampelius ar praėjusius laikus.


Taip pat viena iš ryškiausių mados tendencijų šią žiemą yra vyriška apranga- kelnių kostiumai,  kaklaraiščiai,  skrybėlės ir batai. Kiti išskirtiniai vyriško garderobo elementai – smulkiais dryžiais margintas audinys, minkštai krentančios plačios kelnės, klasikinis vyriškas paltas, įspiriami bateliai.



Vakarines sukneles taip pat siūloma rinktis raštuotas. Rekomenduojama derinti stambius aksesuarus ar suknelę persijuosti diržu. Paskutiniu metu taip pat populerėja blizgučiai, ypač einant į kokią šventę ar pnš...


O akiniai? Šią žiemą jie tapo itin populiarūs, ypač vadinamieji "nerdai" . Dabar madingi kuo įvairesnės formos akiniai, o kaip Jums šie?



Tikiuosi patiko! <3
Simona

3 komentarai:

Gabremo rašė...

Kokie gražūs tie taškuoti sijonėliai ;]

Unknown rašė...

Man irgi jie patiko ;] Reiks pasisiūti kokį viena :D

Simona rašė...

jo man irgi ziauriai patiko <3