2012 m. sausio 28 d., šeštadienis

Grožio patarimai!

Na štai. Sulaukėte dar vieno makiažo patarimo iš manęs. Manau, kad galėčiau parašyti kaip atrodyti per šventę. Tavo gimtadienis, draugės gimtadienis,vakarėlis ar kažkas panašaus. Parašysiu ne tik apie makiažą ir šukuoseną bet ir apie drabužius. Na, tai hope, kad jums patiks. ;)

1. LŪPOS
Kadangi šventė, lūpos turi būti ryškios. Patariu pasitepti ant lūpų ryškaus rožinio lūpdažio ir ant viršaus užtepti blizgio. Lūpos blizgės ir bus ryškios. Atrodysi gražiai ir tinkamai šventei. :)
Lūpos atrodys panašiai kaip čia----------------------->


2. AKYS
Akims naudok visas ryškias priemones. Pavyzdžiui dabar kai lūpos ryškiai rožinės akių šešėliai galėtų būti šviesiai, ryškiai mėlyni. Prie lūpų derės. Pagrinde akių spalva bus mėlyna, bet įmaišyk ir kitų. Pavyzdžiui baltos, juodos, tamsiai mėlynos ar rožinės. Šios spalvos tiks. Aš rašysiu šviesiai mėlyna su rožine. Bet tu gali rinkis kitokias. Tušas juodas, ir nebūtinai tankus. Blakstienos turi būti ryškios ir elegantiškos. 

KAIP DAŽYTIS
Akis dažykis taip: Paimk mėlynus akių šešėlius ir užtepk juos ant akių vokų iki antakių. Visą akį. Tepk po kelis sluoksnius, kad būtų ryšku. Tuomet pasiimk rožinius šešėlius ir juos užtepk prie antakių vieną liniją. Tepk taip pat kelis sluoksnius, kad matytųsi spalva. Tada pasiimk tušą ir tepk blakstienas. Jos turi būti tankios, ir labai juodos. Tuomet imk juodą antakių pieštuką ir pasitepk juo antakius. Akys atrodys nuostabiai. Panašiai kaip čia
 
------------------>











3.Plaukai
Jei esi garbanota, tuomet plaukus pasipurkšk blizgančiu plaukų laku ir švelniai pašukuok. Ant galvos užsidėk kokį nors plaukų papuošalą. Tai gali būti lankelis, gėlė, segtukas ar koks kitas puošnus blizgutis. Atrodysi gražiai. :) 
Jeigu tavo plaukai tiesūs, gali juos palikti kokie jie yra ir papurkšti blizgiu plaukų laku arba padaryti iš jų šukuoseną. Šukuosena tiktų tokia: Švelniai susigarbanok plaukus, paimk plaukų sruogą ir abiejų pusių ir gale jas susek kokiu nors gražiu segtuku, sage ar kokiu kitu papuošalu. Šukuoseną sutvirtink plaukų laku. 


                                     
4. NAGAI
Nagų lakus ruošk mėlyną su rožiniu. Šie lakai derės prie akių ir atrodys labai gražiai. Pirmiausia visą nagą nulakuok šviesiai mėlyna spalva. Tuomet kai išdžius, paruošk rožinį laką ir ant mėlyno nago dėliok rožinio lako taškelius. Kai viskas išdžius, nagą nulakuok bespalviu nagų laku ir baigta!




5.DRABUŽIAI
Drabužiai turėtų būti ryškūs ir tinkami vakarėliui. Patarčiau rengtis rožinė suknelę su blizgučiais, ryškius rožinius batelius ant kulno arba ne, rožinę rankinę trumpa grandine, apyrankę su blizgučiais, mėlynus kabančius auskarus. Viską išvardinau, kas parodyta šiam derinyje. Manau, kad taip atrodytum puikiai. ;)




Na štai. Viskas. Prie šio straipsnio užtrukau daugiau nei 2 valandas. Tikiuosi, kad gaišau laiką neveltui. :*

Augustė ♥     










 

5 komentarai:

Simona rašė...

neveltui, nes gavau patarimu;D. Dekui! :)

anonymous rašė...

;DDDD

Martyna Klevinskytė rašė...

2 h.? are u kiddig me?:DD siaip ar taip, patiko viskas, tik apranga,siek tiek galetu kitokia but (auskaru neimciau), bet siaip viskas supwr:)

Anonimiškas rašė...

Nejuokauju. Tikrai dariau 2 valandas. nes reikėjo derinuką sukurt, reikėjo per photoshopą padaryt akių šešėlius, blakstienas padažyt nes ten buvo paprasta užmerktų akių nuotrauka. Dar straipsnį parašyt, nuotraukas surast ir pasidarė 2 valandos. nejuokauju! Čia Augustė.

Anonimiškas rašė...

Ir dar nagus per photoshopą padariau. Čia vėl Augustė :D