2011 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Mados žurnalai

Yra įvairių mados žurnalų. Bet kai kurie mums patinka, kai kurie ne. Pakalbėsime apie juos. O tu skaitai mados žurnalus? Žiūri ir varvini seilę kai pamatai modelius su naujaisiais drabužiais? Aš taip. Modeliai su gražiausiais drabužiais! O aš vilkiu savo seną džemperį. Neteisinga. Na, bet užtenka skųstis. Rinkit nuostabiausią mados žurnalą. :)
 

1.Stilius
Lietuviškas žurnalas, bet jame taip pat rašoma apie stilių. Galima pažiūrėti nuostabius drabužius iš naujausių kolekcijų, pamatyti kaip rengiasi žvaigždės ir iš kur gauna drabužius! Bet ne visi straipsniai apie madą. Vis dėl to, galima paskaityt. 











2.Glamour
Šis žurnalas Dieviškas. Nors rankose jo ir neturėjau, visada užeinu į internetinį žurnalą. Čia rašoma apie madą, apie naujausias kolekcijas, apie žiemos madą, apie makiažą ir t.t. žodžiu apie viską kas susiję su mada! 
















3.Vogue
Tai žurnalas taip pat apie viską kas susiję su mada. Apie įvairių dizainerių kolekcijas, apie vakarėlius, apie garsenybes ir t.t. Jeigu visur jau išžiūrėjau, Lietuvoje jis neparduodamas  kaip ir Glamour. Jie parduodami Jungtinėse Valstijose. 




















4.InStyle
Žurnalas apie žvaigždes, apie madas, apie populiariausius stilistus,apie drabužių parduotuves, makiažą ir t.t. Žurnale galima pamatyti mados naujienas, kas madinga dabar ir kaip dažosi bei rengiasi garsenybės. Bei kaip suderinti spalvas, kad atrodytum gražiai. Panašus žurnalas su Vogue ir Glamour.

















5.Real Style

Žinoma žurnalas taip pat apie viską kas vyksta mados pasaulyje. Jeigu nori sužinoti kas madinga, čia yra. Bei jeigu nori sužinoti kaip naudoti makiažą, kad atrodytų stulbinamai, bei yra daug naujienų apie garsenybes. :)

















Na, štai tiek žurnalų. Rinkite nuostabiausią! :)

2 komentarai:

Simona rašė...

tikrai gaila, kad kai kurie zurnalai neparduodami Lietuvoje, o man labiausiai patiko Glamour :)

fashionarepassion.blogspot.com Berta rašė...

Glmaour ir Vogue nerealiausi, Glamour esu turėjus krūva numerių, o Vogue tik kelis..