2011 m. spalio 31 d., pirmadienis

Fashion-passion reklama!

Sveiki, pažiūrėkite pirmąją mūsų Fashion-passion blog'o reklamą.

 
Kaip ji jums? Prašau komentuoti, visą dieną vargau.

P.s. Ačiū, Juste :)

Helovynas

Šiandien- Helovynas. Nors daugelis ir nešvenčia jos Lietuvoje, tačiau visada atsiras vaikų kurie eis gąsdinti kitų ir prašyti saldainių :) . Kaip šiandien jį atšvęsite? Ar iš viso nešvęsite ? Eisite su draugais gąsdinti kitų, krėsti pokštų? Vakare žiūrėsite siaubo filmus ar paskaitysite siaubo istorijų? Gal pasidarysite dekoracijų, tokių kaip moliūgas? Tikriausiai šiandien norisi gerai praleisti laiką, ar ne?

Aš patariu šiandien gerai pasigąsdint! Dieną galite darytis dekoracijas, pvz: moliūgas, raganos ir kitokie pabaisos...  Moliūgą, tokį kaip paveikslėlyje pasidaryti nesunku. Tereikia moliūgo, markerio ir peilio. Su markeriu ant moliūgo nusipiešk akis, burną, dantis. Su peilio išpjauk šias formas.Štai ir viskas!
Jeigu nenorite būti namie, išeikite kur nors su draugais, nepamirškite kostiumų! Keletą patarimų kuo būti: ragana, velniu, zombe, pagieža,  vampyre. Tereikia turėti fantazijos
.Gal kur nors netoliese vyksta Helowyno vakarėlis, į kurį reikėtų nueiti? 
Vakare gali įsijungti kokį siaubo filmą ir pažiūrėti jį su šeima ar draugais. \

Žinau, kad daug kas nešvenčia Helovyno, šį straipsnį parašiau tiems, kurie jį švenčia.

Manau, ką veikti tikrai turėsite :). Smagiai praleiskite laiką!

<3 Simona

2011 m. spalio 30 d., sekmadienis


Labas! Šiandien pakalbėsim apie filmus ir apie gražuolius aktorius!
Kartais žiūrime filmus vien dėl to, kad paskaičiusios kas ten vaidins pamatome nuostabų aktorių. Kartais tie filmai būna visai neįdomūs, bet tau nesvarbu. Taigi, pradėkim! :))

Saulėlydis, Robert Pattinson 

Šiame filme jis vaidina gražuolį vampyrą Edvardą įsimylėjusį niekuo nedėtą merginą Belą. Filmas yra labai gražus, romantiškas, bet yra ir siaubo scenų. Šitą filmą pamačiusi aš pati juo susižavėjau.

Never say never, Justin bieber

Nesu dėl jo išprotėjus, bet sutinku, kad jis talentingas bei gražus. O filmas gali sugraudinti. Šis filmas yra apie jo gyvenimą.







Vėl septyniolikos, Zac Efron

Jis- gražuolis. Štai ką sakiau pamačiusi filmo seansą. Pačio filmo nemačiau. Bet aprašymą suradau.
Maikas Odonelis mokyklos laikais turėjo viską, ko gali pavydėti kiekvienas jaunuolis. Viso to jis atsisako dėl savo merginos Skarlet, kuri nuo jo laukiasi vaikelio...
Dabar, praėjus 20-čiai metų, tobulu vyru ar tėvu Maiko nepavadintų niekas – ypač žmona ir vaikai. Viskas pasikeičia, kai Maikas supranta, kad likimas duoda antrą šansą – vieną rytą jis atsibunda ne kaip pagyvenęs nusivylęs diedas, bet kaip tobulo kūno 17-metis!

Ponas ir ponia Smitai, Brad Pitt

Stiprus, gražus, drąsus. Svajonių vyras! Ar ne? Štai filmo aprašymas. Siūlau žiūrėti ir dėl to, kad matysite jį, bet ir dėl to, kad filmas labai įdomus. 
Bradas Pittas prieš Angelina Jolie. Angelina Jolie prieš Bradą Pittą. Jie yra vyras ir žmona. Jiems nesiseka šeimyninis gyvenimas ir santuoka gali greitai sugriūti. Tačiau jie abu slepia vienas nuo kito siaubingas paslaptis. Ponas Smitas yra samdomas žudikas ir turi užduotį išsiųsti anapilin ponią Smit, kuri savo ruožtu taip pat dirba samdoma žudike ir gavo nurodymą susidoroti su mylimuoju vyru. 

Terminatorius, Arnold Schwarzenegger

Nors Arnoldui 64 metai, jis nepraranda savo grožio. O štai čia filmo "Terminatorius" aprašymas.
Robotas Kyborgas pavadintas Terminatoriumi yra atsiunčiamas iš ateities į 1984-uosius, kad nužudyti Sarą Connor, kurios tuo metu dar negimęs sūnus ateityje ves žmonių rasę į pergalę prieš mašinas.
Jei Terminatoriui pasiseks, žmonija bus pasmerkta. Saros vienintelė viltis yra karys, kuris atsekė Terminatoriu iš ateities. Žmonijos likimas priklausys nuo to, kuris iš jų ras Sarą pirmasis...


 Daugiau filmų nebe atsimenu. Pažiūrėkit bent vieną iš šių filmų, jie visi puikūs. :))

Iki!


AUGUSTĖ V. <3
 
 


 







Kosmetika

Sveikučiai, šiame straipsnelyje norėčiau papasakoti jums šiek tiek apie kosmetiką. Taigi pradedam :)
Dauguma panelių naudoja įvairias makiažo priemones, nors žino, kad jos gali sugadinti odą visiems laikams, makiažas yra be galo kenksmingas dalykas, tačiau labai daug jaunų ir ne tik merginų galima sakyti yra nuo jo priklausomos. Jos negali niekur išeiti neužsidėjusios ant veido tonos pudros ar kitokios kosmetikos. 
Bet kodėl jos taip elgiasi?- kartais klausiu savęs, žinau tai, kad jos nori būti gražesnės, bet aš nemanau, kad tai jas padaro tokiomis. Didelis kiekis makiažo ne retai pakeičia žmogų, jo nėra lengva atpažinti. Aš pati esu už natūralų grožį, bet tikrai nemanau, kad šiek tiek makiažo yra labai blogai. Viskas gražu ir gerai kai yra ribose.

Kosmetikos keliama grėsmė- Merginos dažnai naudojančios kosmetiką gali susirgti odos vėžiu, tai tikrai baisi liga, susirgus tokia liga ne tik niekada nebegalėsi naudoti kosmetikos, bet ir kartais nutinka taip, kad kaip kurios merginos net neišgyvena. Bent jau man tai skamba keistai, bet paieškojusi informacijos apie tai sužinojau, kad iš 100% odos vėžiu sergančių merginų miršta 15 % tai neatrodo labai daug, tačiau pagalvokite, kad daugiausiai tokia liga sergančios merginos yra jaunos, kartais net nepilnametės. 


Natūrali kosmetika- natūrali kosmetika tikrai nėra labai kenksminga, bet mokėti atskirti tikrąją natūralią kosmetiką nuo jos pakaitalo, tačiau tai nėra labai lengva. Reikėtų pasitarti su savo dermatologu ir pasiteirauti kokia kosmetika tiktų būtent jums.
                                       
Natūralus grožis- Man natūralus grožis merginai yra labai svarbus, tačiau mūsų laikų panelės manau jo visai       nevertina. Jos darosi ryškiausią makiažą ir juo paslepia jų gražiausius bruožus. Manau šias laikai neišsidažiusią   panelę gatvėje sutikti tikrai sunku. Bet aš tikiuosi, kad jos po mažu ims vertinti tikrąjį savo grožį, tik svarbu kad  nebūtų jau per vėlu.                                                                                                                                         

Norėčiau paklausti Jūsų, mielosios skaitytojos ar naudojate kosmetiką? Jei taip, kokią?
Ir ką manote apie natūralią kosmetiką? UŽ ja ar PRIEŠ?Ką manote apie natūralų ir tikrąjį merginų grožį? Asmeniškai aš kosmetikos nenaudoju, bet man svarbi  Jūsų nuomonė. Lauksiu jų 
komentaruose 
     
                                                                                                                                            
Nuoširdžiai Jūsų Augustė M. <3

Stilingas ruduo


Sveiki mielieji,
Šiandien nusprendžiau pasidalinti su Jumis man patikusiais rudens derinukais, kurias pasipuošus mano manymu stilingai atrodytų kiekviena mergina. Šį kartą mano dėmesį patraukė ryškesnės spalvos :)



Šiame derinyje mano akį patraukė derančios spalvos,
bei nemažas šalikas. Šitaip apsirengusi panelė gali eiti kur tik nori. Šis derinys tiks tik einant pasivaikščioti, tiek į miestą :) Man patiko <3 o Jums ? :)*

  








 Man labai patiko ši apranga, nes ji yra ryški.
Tokiu derinuku pasipuošusią merginą tikrai galima pastebėti :) O ką manote Jūs? 1-10 balų sistemoje :)












   Kaip Jums? ;)*










Man patiko šis derinukas, nes jis yra ryškių spalvų, žaismingas :) lietuviškajam rudeniui kaip tik! O Jūsų nuomonės?











1-10.
Aš vertinu 9, o Jūs? :)








      O dabar vaikinų mada


Mano dėmesį patraukė šio vaikino megztukas,
o Jums kaip jis?
















Paprasta, bet man patiko :)













Kaip Jums mielieji mūsų skaitytojai? :)*
Man PATINKA <3











   Šį kart tiek. Dėkoju už dėmesį! Augustė M. <3




2011 m. spalio 28 d., penktadienis

Sveiki mielieji,

Šį kartą norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie keletą derinukų ir kitų dalykų.Taigi, komentuokite- patinka ar ne?

Kaip Jums šie  derinukai ? Man tai gražūs, tik nelabai patinka auskarai :(.




Kaip Jums šie megztiniai? Atrodo šilti, gražūs... Visai neblogai būtų kokį apsivilkti šaltą žiemą :).Kokie megztinių raštai Jūsų mėgstamiausi?

LONG JACQUARD JERSEY

Patinka ar ne?

Kuri apranga  labiausiai patinka?



Dabar truputį apie plaukų spalvą. Kaip Jums ryžį? Daugeliui ši spalva baisi, tačiau man yra gražu tik tada kai būna labai tamsiai ryžį. Kokia plaukų spalva Jums mėgstamiausia?




Laukiu nuomonių komentaruose !!!!!<03


Simona








2011 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Grįžau.

Sveiki, nepykit. Žinau apleidau blog'ą.. Tiesiog šiomis dienomis buvau labai užimta... Mokslai, dailė, gitara... Oj.. Net nežinau ką rinktis. Kol nerašiau stebėjau Fashion-passion iš tikrųjų supratau, kad kai kurie žmonės yra nusipelnę ne rašytojos, o administratorės titulo. Taigi nieko nelaukdama nusprendžiau sukurti administratorės konkursą, šiame konkurse norėčiau, kad dalyvautų VISOS VISOS rašytojos ir žinoma skaitytojos. Tai va, jai nori dalyvauti konkurse rašyk savo vardą, pravardę arba sugalvotą niką :). Pvz.: Berta- Bertajus ir pnš. jei nesuku pridėkite savo el. paštą. Na, o čia vienintelė konkurso dalyvė:

Augustė:

man tavo derinys toks rudeniškas, spalvos irgi parengtos patrauklios, tik šiam deriniui mano nuožiūra parinkta per daug aksesuarų, na, bet čia mano nuomonė.

Iki mano mielieji egoistai,
Berta ;)

2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Makiažas



Kiekvienai merginai makiažas yra svarbi dalis. Kai kurios be makiažo net neišeina iš namų. Makiažas priklauso nuo apsirengimo stiliaus. Jeigu rengiesi šviesiais, paprastais drabužiais, į ryškius akių šešėlius ir į raudoną lūpdažį net nežiūrėk. O jeigu esi apsirengusi ryškios spalvos palaidine ar suknele, bespalvį nagų laką ir bespalvį lūpų blizgį verčiau palik. Makiažą reikia derinti prie tavo aprangos spalvų. Dabar pamatysi kaip pasidaryti gražų makiažą, ir prie kokios aprangos jis tiktų. :) 
Natūralus makiažas

Šis makiažas yra neryškus. Jis netiktų vakarėliui, bet taip labai gražiai atrodytum mokykloje, ar iškyloje į gamtą. Taip pat, jis labai tinka prie šviesių, bet neryškių drabužių.



Rudeninis makiažas
 
Dabar ruduo. Į miestą netiktų išeiti su ryškiu rožiniu lūpdažiu ir ryškiais akių šešėliais. Toks ryškus makiažas šiuo metų laiku tik vakarėliams. Taigi. Rudeninis makiažas. Tikrai primena rudenį. Čia karaliauja ruda spalva. Taigi prie tokio makiažo renkis rudai. Tuomet atrodysi nuostabiai. :) 

 Šventinis makiažas
Artėja tavo draugės gimtadienis? Ji tave pakvietė? Tau puikiai tiks toks makiažas. Jis nėra skirtas eiti į klubą, bet tikrai tiks į šventę. Prie tokio makiažo tau tiktų nelabai ryški suknelė vos siekianti kelius. Na ji neturi būti visai neryški. Bet ir ne kaip automobilio šviesa naktį. :)
Makiažas toms, kurios nešioja akinius.

Tu nešioji akinius ir dėl to nesidažai, nes joks makiažas neatrodo gražiai prie jų? Pažiūrėk video ir pamatysi, kad jeigu su akinukais, tai dar nereiškia, kad dažytis negali. O drabužiai prie šio makiažo manau gali būti bet kokie. 

Klubinis makiažas
 
Štai atėjo eilė ir ryškiam makiažui. Beje, šitaip pasidažiusi Katy Perry filmavosi klipe "Last friday night". Šis makiažas daugiausia dėmesio skiria akims. Štai prie šio makiažo tinka ryškūs drabužiai. Gali apsirengti kaip Katy Perry! :)
Iki! <3

 

2011 m. spalio 25 d., antradienis

Pirmas įspūdis

Turbūt visi žinote, kad pirmas įspūdis labai svarbus bendraujant su žmonėmis, naujoje mokykloje ir t.t., nes dažniausiai, žmogų pamatę ir visai jo nepažinodami nusprendžiame, jis mums patinka ar ne. Susidarome nuomonę ir visą gyvenimą galvojame, kad tas žmogus yra būtent TOKS, kokį mes jį įsivaizdavome: ramų, tylų, padūkusį, linksmą ar dar kokį.. Tačiau išvaizda gali būti apgaulinga. Kaip sakoma, nespręsk apie knygą iš viršelio:). Juk žmogus gali būti visai kitoks, negu manai. Dabar aš taip pat turiu keletą draugių, kurios įsivaizduoja mane tokią kaip pirmą kartą aš pasirodžiau. Todėl supratau, kad labai svarbus yra pirmas įspūdis ir stengiuosi mokytis iš savo klaidų. :)

Kaip susidaryti gerą įspūdį?

Daugelis sako, kad reikia būti savimi. Yra tų, kurie taip nemano ir bando apsimetinėti kuo nors kitu nei iš tikro yra, kol.. Kol jiems atsibosta vaidinti.. Todėl yra gerai visada išlikti savimi, tačiau nenusivilk jeigu kam nors nepatiksi, juk ne visiems pasaulyje privalai patikti, ne visi bus draugiški...

Svarbu pasirodyti draugiška ( kad visi negalvotų, kad esi pilka pelytė ir nedraugiška), linksma (kad su tavimi kiti gerai praleistų laiką), pasitikinti savimi ir turinti savo nuomonę (kad kiti nespręstų už tave ir nelaikytu nemokančia apsispręsti). O visa kita gali spręsti pati.

Tik nepanikuok dėl tokių dalykų kaip akiniai ar kabės... Daug žmonių nešioja akinius dėl mados, o kabės ištiesins dantis ir vėliau būsi labai graži :). Pasistenk nesileisti į apkalbas, kad kiti vėliau neapkalbėtų tavęs ar nepatikėk žmonėms paslapčių su kuriais neseniai susipažinai. Nekreipk dėmesio jeigu kiti sako ką nors blogo apie tave, mokėk apsiginti. 


Simona <3

2011 m. spalio 24 d., pirmadienis

Koks šias laikais yra pažiūris į madą?

Į madą galima žvelgti iš labai įvairių pozicijų. Vieni žmonės į ją žiūri kaip į meno sritį, kiti- kaip į priemonę išreikšti save, tačiau dauguma į mada žiūri iš paprasčiausios pozicijos- tai tiesiog priemonė pasipuošti, atkreipti kitų žmonių dėmesį. Nedrįsčiau nesutikti nė su vienu požiūriu, juk mada tai ir menas, tai ir priemonė save atskleisti. Šiuos požiūrius netgi galima sujungti į viena mados požiūrį; mada yra menas, kurdami tokį meną žmonės išreiškia save spalvomis, raštais ir kitomis smulkmenomis, o jau po viso to galima tą drabužį apsirengti ir taip atkreipti kitų žmonių dėmesį. Jei žmogus domisi mada, jei jam tai yra aktualu, jis žino, kad mada yra vienas iš svarbiausių dalykų šių laikų jaunimui, o ypač merginoms. Joms svarbu ne vien gražiai atrodyti ir taip atkreipti vaikinų dėmesį, bet svarbu ir tai, kad ką mano jų bendraamžės. Tačiau ne visada gražiai atrodyti reiškia būti graži viduje. Ne visada, bet dažnokai gražios, išsipuošusios, jaunos merginos būna tuščios, banalios ir materialistės, jos vertina tik brangius drabužius, papuošalus ir kitus materialius daiktus.


 Toks menas kaip mada yra išreiškiamas drabužių  dizainu
 Tai puiki savęs išreiškimo priemonė. Gali taip išreikšti   save spalvomis, įvairiomis detalėmis. Pati domiuosi tokiu užsėmimu. Mėgstu daryti lėlėms drabužius,          piešti drabužių modelius. Man patinka mada, todėl ja  
     domiuosi. O kaip Jūs, ar mėgstate madą?
   Koks Jūsų požiūris į ją? :)
   Ką manote apie žmones kurie yra pasiruošę dėl mados daryti gana beprotiškus dalykus pvz,; 
nusiskusti galvą plikai, nešioti suplėšytus drabužius, bei darytis labai darytis labai ryškų makiažą.
Aš manau, kad jei tai yra proto ribose ir tai tam žmogui yra priimtina, tai tegul tai tas žmogus ir daro, tačiau dažnai būna taip, kad naujas įvaizdis pakeičia senąjį žmonų.
Norėjimas tapti kažkuo kitu pakeičia tikrąjį jau mums senai pažįstamą ir mylimą asmenybę
Jau šiek tiek nukrypome nuo mūsų temos, taigi- koks šias laikais yra požiūris į madą?
Jeigu turite nuomonių lauksiu jų komentaruose. Kaip manote, ar svarbi mada mums yra šiandien?
Taigi lauksiu Jūsų atsakymų ir šįvakar tiek :)
      Ačiū už dėmesį. AUGUSTĖ M. <3  IKI <3

Vaikinų mada





  • Sveiki! :) Pakalbėsime apie vaikinų madą. Kaip vaikinai turi atrodyti? Pavyzdžiui: Draugės tave pakvietė į vakarėlį. Ir paprašė, kad atsivestum savo vaikiną. Tu sutrikai. Jos iš jo juoksis! Jis rengiasi baisiai! Nenusimink. Dabar ir kalbėsim kaip pasakyti vaikinui, kad jis neįsižeistų ir, kad tavęs  paklausytų. Štai keli punktai, kuriais galėsi pasinaudoti.        
  •  Pasikviesk jį prie kompiuterio. Tarkim, pažiūrėti filmą kur yra stilingas ir labai gražus aktorius.
  • Po filmo per "Google" susirask jo nuotraukų. Ir vis kartok: Koks jis gražus! Koks jis stilingas!
  • Paskui pažiūrėk į jį ir sakyk: Manau, kad ir tu gali rengtis kitaip. Gal tau tiks?
  • Ir pasakyk, kad jam labai tiks taip eiti į draugės vakarėlį. 
Na o dabar, keletas derinukų kurie man labai patiko. :)







































Parašiau nedaug, nes nebeturiu laiko. Iki !!! :)))

2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Sveiki visi ! ((:
Na, tai kaip ar laukiate helovyno šventės ?? Kurią šventę paminėsite helovyną, o galbūt ir vėlines ?
Ar žinote ką rengsitės, nes  laiko liko jau visai nedaug.. Bet netik drabužiai tavo išvaizdoje svarbus, kad atrodytum pritrenkiančiai per helovyno vakarėlį, labai daug kas priklauso nuo tavo veido, nuo jo maikiažo.
Taigi pakalbėkime, apie helovyno vakarėlio makiažą. :))
1. PRIEMONĖS. kokių priemonių tau gali prireikti ? Turi turėti tamsius akių šešėlius, akių pieštuką, akių tušą, ryškų lupždažį ir pudros, bet ji nebūtina.jeigu norit labai įspūdingo makiažo gali prireikti ir kitų kosmetikos prie monių. O čia keletas  video kaip pasidaryti įspūdingą veido makiažą
http://www.youtube.com/watch?v=SWP8Ag8n5Lo 
http://www.youtube.com/watch?v=NpVUAw12BoA&feature=related o gal vampyrė ? gal norėtumėte būti vampyre ?
http://www.youtube.com/watch?v=aG1zn5_VJNs&feature=relmfu štai barbės maikiažas .
Šie veido makiažai tikrai yra labai įsipudingai atrodantys, bet manau helovyno makiažą galima pasidaryti ir daug papraščiau tiesiog, daug išsidažyti blakstienas. akių vokus patepti tamsia juoda spalva, pasidažyti ryškiu lupdažiu, su piešuku galima labai daug ko prispiešti..
Tai ką, sėkmės darantis makiažą! Iki kito karto.




Pasikeitimai

Sveiki :)

Manau daugelis pastebėjote, kad blog'as pasikeitė. Na man jau užkinso tas senas fonas tai nutariau jį mest lauk. Ką galiu pasakyti apie šį naująjį foną- jis romantiškesnis, šiltesnis. Nes kažkaip šaltų fonų visai nenoriu.. Informacija rašytojom- laabai prašau sukurkite savo prisistatymą per dvi dienas ir jį man į facebook'ą atsiųskit (:. Kortelių nedarau, nes pagalvojau kam man švaistyt veltui laiką? Tiesiog gale straipsnio nepamirškit užsirašyt savo vardą ir viskas... Ką dar čia paminėti... Ai prisiminiau, va visų labai prašau nepatingėkite atlikti šią apklausą- http://manoapklausa.lt/apklausa/301568397/ mums tavo nuomonė labai svarbi :). Norinčioms rašyti tai susisiekit su manim komentaruose. Beje turiu tikriausiai visom  rašytojom visai gerą žinia- sugalvojau rinkti geriausios mėnesio rašytojos titulą. Dėl rašytojos prizų nežinau.. Juos siūlykite į komentarus. Beje norėčiau paminėti, jog prie mūsų prisijungė dar dvi rašytojos-  Vaiva ir Justė. Jos šiandien arba rytoj turėtų prisistatyti su savo straipsneliais. Dar labai prašau tiek skaitytojų, tiek rašytojų komentuokite mūsų straipsnius! Mes rašome be atlygio todėl labai malonėtumėme sulaukti bent jau jūsų nuomonės.. Taip pat laukiame jūsų darbų konkursui (kurį galite rasti 'Konkursai' skyriuje).

Iki,
Berta.:)
Stilius pagal žvaigždes

Kiek pasaulyje žvaigždžių į kurias norėtume būti panašios? Turbūt daug... Vienos alpsta dėl atlikėjų tokių kaip Justinas, kitos dėl aktorių tokių kaip Robertas Patisonas ar žvaigždžių iš "Vampyrų Dienoraščių" . Tačiau žvaigždės turi įtakos ir mūsų stiliui. 
Pavyzdžiui - Lady Gaga. Ši atlikėja pagarsėjusi ne tik balsu, bet skandalais ir STILIUMI. Daugelis paauglių, kuriems patinka ši atlikėja dėvi panašius drabužius, seka naujienas, darosi tokias pačias šukuosenas ar taip pat dažosi plaukus, turi panašias tatuiruotes. Ir tokių gerbėjų daug, kaip ir žvaigždžių. Visi gerbėjai stengiasi būti panašūs į savo mylimas žvaigždes.


Man asmeniškai teko taip pat alpti dėl žvaigždės, į kurią norėjau  būti panaši. Visko būna, tačiau viskas ir su laiku praeina. O Jums?

Yra žmonių, kurie žvaigždes laiko savo idealais. Arba tie, kurie labai daug svajoja.. Pavyzdžiui labai nori kažkada ją sutikti ir pnš. Man ir taip yra buvę ;D . Tačiau dažniausiai taip būna, kad po kiek laiko pradedi nebemėgti kadaise mėgstamiausių dainininkų. Kaip ir dabar yra žmonių, kurie mėgsta Justiną, kurie jo nekenčia. Kitiems galbūt atrodo, kaip jie gali jo nemėgti ir pnš. Tačiau tokia nuomonė..

Šiam kartui užteks.

<3 IKI!

SIMONA

Įvairūs aprangų stiliai

Kai žiūrime ką rengsimės kitą dieną, atrodo tai tiesiog drabužiai derantys vienas prie kito. Bet tai irgi yra apranga. Tai yra TAVO stilius. Juk dažniausiai rengiesi panašiai, ar ne? Aprangų stilių yra visokių. Taigi šiandien apie juos ir pakalbėsime. Išsirinkite sau gražiausią! :) 




Kibergotai
Aš tiesą sakant, niekada gyvai nemačiau kibergotų. Bet internete galima rasti labai daug jų nuotraukų. Jų aprangos labai dažnai būna spalvotos. Spalvotais dredais tampa gražūs, natūralūs plaukai. Batai apkarstyti didžiulėmis metalinėmis sagtimis, ilgi. Drabužiai įvairūs. Pvz: kai kurie kibergotai rengiasi drabužiais su labai daug spalvų. O kiti rengiasi juodai,baltai ar pilkai.     



Harajuku

Tokiu stiliumi besirengiančių paauglių daugiausia galima sutikti Japonijoje. Tokia apranga yra labai spalvota. Ant palaidinių dažnai būna nupieštas koks nors personažas. Ant kaklo nešioja didžiulius karolius arba kokius nors pakabukus. Šukuosena yra paprasta. Tik su labai daug kaspinėlių ir segtukų. Lietuvoje tokia apranga neįprasta, bet jeigu nori iš visų išsiskirti, gali taip apsirengti. 




Hip hop stilius
Tokiu stiliumi rengiasi ir merginos ir vaikinai. Apranga: apsmukę džinsai, laisva palaidinė, sportbačiai, "Full cap". Taip apsirengę žmonės eina per miestą, vaikšto namuose, ir eina į šokių studiją. Taip rengtis tikrai gali ir tu, jeigu tau patinka. O susirasti drabužius labai lengva!



Neutralus stilius
Toks stilius man yra gražiausias. Merginos rengiasi patogiais, bet ir gražiais, puikiai suderintais drabužiais. Tai gali būti suknelė su gėlėmis ir patogūs, be kulnų bateliai. Arba laisvas sijonas ir palaidinė. Šiam stiliui atitinka labai daug drabužių derinių! :)








   Romantinis stilius


Tai moteriškas stilius. Pabrėžiantis moters grožį. Pasirinkus tokį stilių nepamirškite, kad jis labai tinka poilsiui, šventėms. Bet į mokyklą ar į darbo susitikimą reikia pamiršti šiuos drabužius.






Bohemiškas stilius

Bohemišką įvaizdį, paprastai renkasi ryškios, kūrybingos merginos. Tai lengvi, plevėsuojantys audiniai, gėlėti raštai, kimono rankovės ir t.t.


Prancūzų stilius

Natūralumas ir žavesys, elegancija bei moteriškumas. Štai taip atpažinti tokį stilių. Jis suderinamas lengvai: spalvų paletė juoda, ruda, balta bei kitos neutralios spalvos, dera ryškūs akcentai (raudonas lūpdažis, raudoni bateliai), sijonai, vos dengiantys kelius, šilko palaidinės, futliaro formos suknelės, klasikiniai paltai. Svarbios aprangos detalės - šalikai, skrybėlės, beretės, akiniai nuo saulės. 

Dalykinis stilius


Šis aprangos stilius visų pirma yra skirtas darbui bei verslo susitikimams. Tinkamai parinkta dalykinė apranga sukuria kompetetingumo, tvarkingumo, rimtumo, solidumo įspūdį, sukelia pasitikėjimą.




Manau, kad užteks.

Iki! <3333 
  
P.s. Jeigu kas ne taip, į komentarus! :))